Connect with us

FOTBAL

VIDEO. Dan Mircea – antrenor Progresul Şomcuta Mare: “Cei de la Sportul Şimleu ne-au luat de sus”


Tehnicianul echipei din Maramureş consideră că experienţa echipei sale a făcut diferenţa, dar mai ales faptul că Sportul Şimleu a tratat de sus echipa din Şomcuta Mare


După aproape  20 de ani, Şomcuta Mare revine în ligile superioare ale fotbalului românesc, după ce duminică a câştigat  cu 2 – 0 partida de baraj cu Sportul Şimleu.

La prima vedere, gruparea de sub Măgură părea să aibă prima şansă, însă până la urmă maramureşenii au avut câştig de cauză. Antrenorul Dan Mircea este de părere că în acest joc, experienţa jucătorilor săi a făcut diferenţa. Tehnicianul mai spune că Progresul s-a mobilizat pentru acest joc, iar Sportul Şimleu a avut de suferit din cauza faptului că a tratat de sus adversarul.

“Sunt foarte bucuros că am demonstrat că putem juca mai bine. Am pregătit foarte bine jocul ţinânt cont că nu ne cunoşteam adversarul. Am avut informaţii că Şimleul este bine pregătită fizic, dar ne-am motivat şi mobilizat. Băieţii au jucat cu sufletul. Le transmit felicitări adversarilor, chiar dacă au pierdut, nu înseamnă că nu vor putea promova. Noi suntem bucuroşi că după aproape 20 de ani am revenit în Liga a III-a. Am sacrificat multe, băieţii nu au avut contracte, dar în schimb au jucat pe nişte prime frumoase din partea Primăriei. Avem susţinere din partea Primăriei, vor veni şi sponsorii lângă echipă şi cred că vom putea face faţă în Liga a III-a. Sportul Şimleu a intrat bine în joc, dar cred că adversarii ne-au luat de sus. Toate semnalele pe care le-am avut, îmi spuneau că adversarii ne vor bate de la trei goluri în sus. Toate acestea i-au motivat pe jucătorii noştrii. Mă bucur că am adus maramureşenilor o bucurie”, ne-a declarat Mircea Dan.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL