Connect with us

FOTBAL

George Zima, după înfrângerea Şimleului la barajul pentru Liga a III-a: ”Dezamăgirea este foarte mare.Principalul vinovat sunt eu”


Tânărul tehnician din Oradea regretă că Sportul Şimleu a pierdut jocul de duminică cu Progresul Şomcuta Mare. Plin de fair-play, antrenorul consideră că este principalul vinovat pentru rezultat şi este de părere că diferenţa s-a făcut la factorul psihologic


Sportul Şimleu a pierdut cu 2 – 0 singurul meci de baraj pe care l-a disputat în cadrul turneului, cu Progresul Şomcuta Mare. Deşi speranţele au fost mari, iar şimleuanii au mizat pe pregătirea fizică în acest joc decisiv, până la urmă, maramureşenii au fost cei care s-au impus, graţie experienţei unor jucători.

Supărarea a fost mare în tabăra grupării de sub Măgură, iar la final, jucătorii au fost cu lacrimi în ochi. Extrem de supărat a fost şi tehnicianul George Zima, care a tras concluziile după jocul de duminică.

Antrenorul consideră că este principalul vinovat pentru rezultat şi este de părere că diferenţa s-a făcut la factorul psihologic.

”Dezamăgirea este foarte mare. Principalul vinovat sunt eu, iar regretul meu este că nu am putut să-i fac fericiţi pe aceşti copii minunaţi şi pe oamenii din comunitate. Din păcate, factorul fotbalistic nu a mai ieşit în evidenţă, pentru că oricât de pregătit eşti şi orice calitate ai, în momentul în care joci cu trac, nu poţi să fi pozitiv în joc. Prima repriză am jucat acceptabil, iar în defensivă am jucat bine, dar credeam că în repriza secundă vom arăta mai bine. Din păcate, după primul gol primit, jucătorii au fost demoralizaţi şi nu am reuşit să reacţionăm. Trebuie să fim conştienţi, avem o echipă tânără şi nu avem jocuri importante în picioare. Din punctul meu de vedere factorul psihologic a fost cel mai important. Din păcate doar câţiva au reuşit să treacă peste acest trac. Eu vreu să le mulţumesc pentru tot acest sezon. Au muncit enorm de mult şi nimeni nu are ce să le reproşeze la băieţi. Din păcate acesta este sportul”, ne-a declarat George Zima.

Cu 3 puncte obţinute la ”masa verde” având în vedere că judeţul Bistriţa-Năsăud nu a avut reprezentantă la baraj, Sportul Şimleu mai speră la Liga a III-a, dar trebuie să aştepte clasamentul final al echipelor de pe locurile 2 care va fi făcut public de FRF.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL