Connect with us

FOTBAL

ACS Fotbal Comuna Recea spulberă visul băimărean! Recea a promovat în Liga a II-a

Echipa condusă de Florin Gherasim a făcut un meci extraordinar în returul barajului de promovare cu Minaur Baia Mare. Băieţii antrenaţi de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic au dat dovadă de multă dăruire, caracter şi voinţă, iar la final culeg roadele muncii lor. Astfel, ACS FC Recea promovează în Liga a II-a, după ce s-a impus la loviturile de departajare în faţa băimărenilor


ACS Fotbal Comuna Recea şi Minaur Baia Mare s-au duelat în dublă manşă pentru promovarea în Liga a II-a. Miercuri, a avut loc meciul tur, pe Stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare, cei de la Minaur reuşind să se impună cu 2 – 1.

În această după-amiază, cu începere de la ora 17.30 a avut loc returul programat pe Stadionul Comunal din Recea. Fotbaliştii din Recea au pornit încrezători în şansa lor, deşi toată lumea vorbea doar despre Minaur. Băieţii pregătiţi de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic au dat dovadă de multă dăruire, ambiţie şi dorinţă de afirmare şi după numai 11 minute, Alexandru Mărieş a deschis scorul după un şut din interiorul careului.

A venit imediat replica băimărenilor, iar Paul Batin a restabilit egalitatea, pentru ca spre finalul primei reprize, fundaşul Gabriel Oiţă să readucă pe tabelă avantajul echipei gazdă.

În partea secundă, echipa din Recea a fost formaţia mai periculoasă şi care şi-a creat şansele mai importante de reuşită, însă fără efect pe tabelă. Prin urmare, după 90 de minute, scorul era 2 – 1, astfel că s-a intrat în prelungiri.

Nici în reprizele suplimentare, cele două echipe nu au găsit drumul spre gol şi s-a trecut la executarea loviturilor de departajare.

Primii care au executat au fost cei de la Recea, Paul Szecui transformând lovitura în siguranţă. Pentru Minaur, primul executant a fost Paul Batin însă experimentatul jucător a tras tare şi prost şi a ratat. Marius Potcoavă şi sălăjeanul Adrian Micaş au transformat următoarele două lovituri pentru echipa din Recea, acelaşi lucru reuşind Lihet şi Lemac pentru Minaur.

În seria a IV-a s-a restabilit egalitatea, după ce formaţia gazdă a ratat penalty-ul. Seria decisivă a început prost pentru Recea, după ce portarul Alin Bota a ratat şi el. Însă, deşi avea şansa promovării echipei din Baia Mare în Liga a II-a, Cristi Bud a ratat, şutul său fiind parat de Bota.

Următoarea serie avea să fie şi cea decisivă, după ce cei de la Recea au înscris, iar băimărenii au ratat.

Astfel, ACS Fotbal Comuna Recea spulberă visul băimărean şi este formaţia care promovează în Liga a II-a, la capătul unui muncii asidue de câţiva ani. Inimosul preşedinte Florin Gherasim şi primarul comunei Recea, Octavian Pavel, nu pot decât să fie mulţumiţi de performanţa reuşită de echipa pe care o conduc.

Succesul echipei din Recea este încă o dovadă că dăruirea, ambiţia şi munca înving oricând aroganţa.

Pe această cale, redacţia Sportul Sălăjean îi felicită pe sălăjenii Romario Rus şi Adrian Micaş pentru promovare, precum şi pe şimleuanul Vlad Opriş, care a contribuit şi el la rezultatele echipei din Recea în acest sezon, dar şi întreg lotul formaţiei din Recea care a muncit pentru un vis, visul promovării în Liga a II-a.


ACS Fotbal Comuna Recea – Minaur Baia Mare 2 – 1 (2 – 1); 4 – 3 d.l.d

Au marcat: Alex Mărieş (’11) şi Gabriel Oiţă (’45+1), respectiv Paul Batin (’33)

ACS Fotbal Comuna Recea: Alin Bota – Paul Szecui, Milian Urs, Gabriel Oiţă, Marius Potcoavă, Adrian Micaş, Romario Rus, Viorel Chinde, Alexandru Mărieş, Arthur Teut şi Ciprian Brata. Antrenor: Ciprian Danciu. Antrenor secund: Ovidiu Mic. Preşedinte: Florin Gherasim


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL