Connect with us

Ştiri din Sălaj

Vezi cine e tânăra care a murit pe masa de operație, imediat după naștere


Sălăjeanca în vârstă de 21 de ani, care s-a stins din viață vineri după-amiază în Spitalul Orășenesc “Prof. Ioan Pușcaș” din Șimleu Silvaniei în timp ce năștea prin cezariană, era originară din comuna Valcău de Jos


O adevărată dramă s-a petrecut ieri, la Spitalul Orășenesc “Prof. Ioan Pușcaș” din Șimleu Silvaniei. O tânără de doar 21 de ani a murit în sala de operație, imediat după ce dăduse viață unui copil.

Conform celor spuse de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sălaj pentru Știrile din Sălaj, Poliția Orașului Șimleu Silvaniei a fost sesizată vineri după-amiază de cadrele medicale din spitalul de la poalele Măgurii, despre faptul că o tânără a decedat la spital.

După mai multe cercetări, am aflat că tânăra venise la spital să nască prin cezariană. Din păcate, în timpul intervenției chirurgicale, au existat unele complicații, iar mama a decedat.

Femeia care s-a stins din viață la doar 21 de ani este originară din satul Valcău de Sus (comuna Valcău de J0s). Ea făcea parte dintr-o familie numeroasă din comunitatea de rromi din localitate.

Apropiații spun că tânăra ar fi avut o sarcină normală și sub nicio formă nu ar fi crezut că un moment atât de frumos din viață să fie transformat într-o adevărată dramă.

Despre această tragedie a vorbit pentru Știrile din Sălaj și primarul comunei Valcău de Jos.

“Am aflat și eu de această dramă. Tânăra e dintr-o familie numeroasă ce locuiește în cartierul de rromi din satul Valcău de Jos. Am înțeles că nu avusese probleme cu sarcina. Îmi pare rău de tot ce s-a întâmplat. Având în vedere faptul că familia e una sărmană, administrația locală va oferi o sumă de bani pentru a acoperi cheltuielile de înmormântare”, ne-a declarat primarul Ioan Roșan.

Există, însă, și vești bune pentru familia greu încercată în aceste momente, deoarece copilul născut prin cezariană trăiește și se află în afara oricărui pericol!

 

Sursa foto: demamici.ro. – fotografie cu caracter informativ

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj