Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Ca în CODRU! Un primar din Sălaj şi-a trecut Primăria şi Poliţia din sat pe persoană fizică


Alin Băbănaş, primarul PNL care conduce frâiele Primăriei Surduc, crede că instituţia este proprietate privată, aşa că după ce a îngrădit accesul unor persoane în clădirea DOMENIU PUBLIC, le-a ordonat poliţiştilor să nu mai lase pe nimeni în interior deoarece are o şedinţă cu consilierii PNL și cu familia, nu înainte de a evacua personalul angajat al instituţiei


Primarul PNL din comuna Surduc, Alin Băbănaș, a oprit-o pe asistenta medicală Maria Onicaș (candidat la funcția de primarul al comunei, pe listele PSD)  în încercarea dânsei de a intra în incincta Primăriei Surduc, instituție publică, așa cum reiese și din imaginile video surprinse mai jos.

Mai mult, crezând că este proprietate privată și moșie personală, primarul a evacuat de urgență personalul din Primăria Surduc, pentru a putea organiza o ședință de partid la care a participat și mama, respectiv fratele acestuia.

Așa se face că deși pe uşa instituţiei stă scris cu litere mari că programul cu publicul este până la ora 14.00, la ora 13.31 a evacuat toţi angajaţii, ordonându-le imperativ să iasă din instituţie şi să plece repede acasă.

Ba mai mult, la scurt timp, vizibil deranjat că cineva ar mai vrea să intre în instituţia publică, acesta a mers la poliţişti cu un carneţel fără o valoare legală, ordonându-le oamenilor legii să nu mai lase pe nimeni în instituţie.

În tot acest timp, în clădirea Primăriei Surduc se afla mama primarului, fratele acestuia și consilierii PNL care au ținut o mare ședință, cu ușile închise.

Aici mai trebuie să amintim că în momentul în care au mers la o sesizare din partea unui cetățean al comunei Surduc, polițiștii au intrat în biroul primarului, și-au dat jos cascheta în semn de respect și după, ce l-au ascultat, fără să scoată prea multe cuvinte, din poziția de drepți, au ieșit afară.

Din imaginile video rezultă și faptul că pe o polițistă, edilul chiar o grăbește să iasă din Primărie, probabil, proprietate personală.

“Haideți, haideți doamna polițistă”, îi spunea primarul în timp ce punea mână pe dânsa să o scoată afară din sediul Primăriei.

Domnule primar, domnule prefect, nu vă supărați, probabil Primăria Comunei Surduc și Postul de Poliție din Surduc sunt trecute pe persoană fizică, dar am vrea să știm și noi, ca să nu mai deranjăm.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj