Connect with us

FOTBAL

Mircea Dan – antrenor Progresul Şomcuta Mare:  “Va fi un meci echilibrat cu Sportul Șimleu. Noi avem multă experienţă”


Antrenorul campioanei din Maramureș spune că și echipa sa are ca și obiectiv promovarea în Liga a III-a, iar pentru meciul de duminică mizează pe experiența unor jucători care au mai trecut prin Liga a II-a și Liga a III-a


Dacă Sportul Șimleu nu a mai disputat un meci din martie, Progresul Șomcuta Mare are la activ un joc de 120 de minute, este vorba de finala cu CSM Sighetu Marmației, pe care a câștigat-o la loviturile de departajare.

Cum județul Bistrița-Năsăud nu și-a trimis reprezentantă la turneul de baraj, lupta pentru un loc în Liga a III-a se va da între Sportul Șimleu și Progresul Șomcuta Mare, duminică, de la ora 17.30, pe Stadionul ”Olimpia” din Satu Mare.

La fel ca și gruparea de sub Măgură și Progresul Șomcuta Mare are ca și obiectiv promovarea în Liga a III-a, iar maramureșenii mizează pe experiența unor jucători ce au evoluat în ligile superioare.

 “Principalul impediment este faptul că nu am putut să jucăm meciuri de pregătire. Până la urmă am jucat meciul decisiv cu CSM Sighetu Marmaţiei, care în multe momente au fost periculoşi şi ne-au solicitat fizic. Pentru noi,  Sportul Şimleu este o necunoscută. Am înţeles că este o echipă tânără, pregătită fizic, care face antrenamente zilnic. Noi am făcut două antrenamente pe săptămână, fiindcă majoritatea jucătorilor lucrează. Dacă anul trecut am ratat câştigarea campionatului în luptă cu ceimde la Ulmeni, acum dorinţa noastră este să promovăm. Acelaşi lucru îşi doreşte şi primarul oraşului. Ştiu că şi Sportul Şimleu are acest obiectiv, dar vom vedea duminică ce se va întâmpla. Poate există şi varianta ca echipa care pierde acest joc să promoveze. Este un meci decisiv pentru ambele echipe,pe care dorim să-l câştigăm”, ne-a declarat Mircea Dan, antrenorul de la Progresul Șomcuta Mare.

Tehnicianul echipei din Maramureș spune că atuul echipei din Șimleu poate fi pregătirea fizică. ”Oraşul şi Primăria îşi doreşte să promovăm, avem condiţii bune, dar şi o bază sportivă modernă. Cred că va fi un meci echilibrat. Poate noi avem mai multă experienţă, dar Şimleul are o echipă tânără, care s-a pregătit fizic mai bine decât noi. Acesta poate fi un atuu pentru adversari,dar la ora meciului sunt mai mulţi factori care contează”, a mai spus Mircea Dan.

Sursa foto: Axanews

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL