Connect with us

FOTBAL

Jucătorii de la SCM Zalău, scoși din Stadionul Municipal de agentul de pază Flore Pop!


Totul s-a întâmplat la meciul de baraj dintre CAO Oradea și CSM Satu Mare, ce a avut loc miercuri, pe Stadionul Municipal. În tribune aveau acces doar persoanele trecute pe un tabel nominal, însă în stadion au pătruns și fotbaliștii de la SCM Zalău împreună cu antrenorii. Cum aceștia nu aveau dreptul să intre, firma de pază Dia Guard a acționat promt prin șeful dispozitivului Flore Pop, care i-a poftit pe toți afară


Unul dintre turneele de promovare pentru Liga a III-a are loc la Zalău, pe Stadionul Municipal, acolo unde participă CSM Satu Mare, Someșul Dej și CAO Oradea. Deja două jocuri s-a disputat, iar miercuri după-amiază a avut loc partida dintre CAO Oradea și CSM Satu Mare, încheiată cu scorul de 1 – 3.

La acest meci, CAO Oradea a fost organizatoare, iar firma care a asigurat paza și protecția a fost Dia Guard, prin șeful dispozitivului  Flore Pop.

Doar persoanele care erau trecute pe un tabel nominal de către cele două echipe au putut intra în incinta stadionului, dar din câte se pare, în tribune au intrat mai mulți fotbaliști de la SCM Zalău, dar și antrenorii.

Cum aceștia nu aveau dreptul să intre, firma de pază Dia Guard a acționat promt prin șeful dispozitivului Flore Pop, care i-a poftit pe toți afară.

”Unul dintre colegii mei, dar și delegatul de la CAO Oradea m-au informat că în tribune sunt anumite persoane ce nu au fost trecute pe tabelul nominal. Prin poarta din spate au intrat mai multe persoane, deși noi când am intrat în obiectiv, acea ușă era închisă. Cineva din cadrul clubului a deschis acea poartă, iar ulterior am aflat că de fapt a existat și un tabel, în care erau trecuți jucătorii de la SCM Zalău, dar și domnul antrenor Marius Pașca. Acel tabel nu era oficial. Am mers sus în tribune și i-am poftit afară pentru că nu aveau dreptul să fie în stadion la acest joc”, ne-a declarat Flore Pop.

Din câte se pare s-a iscat și un mic scandal, însă Flore Pop și-a făcut meseria.

”Am fost și amenințați, în special eu, că firma noastră nu va mai intra pe stadion. Eu am respectat regulile și i-am poftit pe toți afară, dar ei au fost foarte recalcitranți”, a spus Flore Pop.

Marius Chereji – delegatul de la CAO Oradea: ”Cei de la SCM Zalău să nu fie supărați. Noi ne-am luat măsurile, pentru a nu plăti amenzi”

Organizatoarea jocului de miercuri, CAO Oradea, a respectat întocmai protocolul emis de FRF pentru aceste jocuri. Delegatul Marius Chereji a fost cel care a sesizat că în tribune se află și jucătorii de la SCM Zalău, astfel că pentru a nu risca amenzi, acesta a solicitat firmei de pază să evacueze persoanele respective.

”Protocolul prevede să fie 24 de persoane în tribune, dintre care o parte de la gazde și o parte de la oaspeți, în niciun caz jucătorii de la SCM Zalău. Ei au fost considerați spectatori, nu contează că sunt fotbaliști. Spre exemplu, spectatorii care au venit de la Oradea și au bătut un drum lung, au stat după gard, fiindcă au știut regulile. Cei de la SCM Zalău să nu fie supărați. Noi ne-am luat măsurile, pentru a nu plăti amenzi. Și așa ne-a costat mult acest baraj. Eu am luat măsurile legale, în condiițile în care eu eram răspunzător ca și organizator. Le-am spus vă rog frumos să părăsiți tribunele, dar ei s-au luat la ceartă cu cei de la pază și protecție. Cei de la firma de pază au contract cu noi și a trebuit să facă în așa fel cum le-am spus. Noi îi plătim să asigure ordinea”, ne-a declarat Marius Chereji, delegatul de la CAO Oradea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL