Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău își arată colții din primul meci. A făcut scor cu o colegă de Liga a III-a!


După o pauză de cinci luni, gruparea de sub Meseș a arătat poftă de joc și a reușit să câștige cu un categoric 3 – 0 în deplasarea de la Gloria Bistrița


La o lună de la începerea pregătirilor pentru noul sezon, SCM Zalău a putut disputa și primul joc de verificare, asta după ce toată echipa s-a testat pentru coronavirus, iar rezultatele au fost negative. Conducerea tehnică a găsit rapid un adversar pentru acest final de săptămână, iar zălăuanii s-au duelat vineri după-amiază, pe Stadionul ”Jean Pădureanu” cu Gloria Bistrița, o colegă din Liga a III-a.

A fost primul meci după exact cinci luni de zile, în care echipa lui Marius Pașca a arătat poftă de joc, mai ales că în această vară echipa s-a întârit semnificativ.

De la început, gruparea de sub Meseș a dominat jocul, iar din minutul 29, zălăuanii au deschis scorul prin Florin Istrate, după o acțiune bună. După alte trei minute, SCM Zalău a lovit din nou, prin Sebastian Culda, cel care a fost golgheterul echipei în campionatul trecut.

Momentele bune ale vizitatorilor au continuat, iar SCM Zalău a marcat după alte două minute, prin Mihai Petra, tot după o acțiune.

S-a intrat cu 0 – 3 la pauză, iar în partea a doua, antrenorul Marius Pașca a făcut mai multe schimbări pentru a vedea la lucru toți jucătorii. Partea secundă a fost mai echilibrată, dar cu toate acestea, SCM Zalău a mai avut ocazii, chiar și două bări!

”Sunt mulțumit de atitudinea și de seriozitatea de care au dat dovadă jucătorii. Venim după o pauză lungă, dar echipa s-a mișcat bine și asta mă bucură, mai ales că am câștigat cu 3 – 0 pe terenul unei echipe bune din Liga a III-a. Toți băieții s-au mișcat surprinzător de bine, cu toate că nu am lucrat până acum decât în grupuri de 10 jucători. Valoare individuală există, dar important să punem relațiile de joc și automatismele la punct”, ne-a declarat antrenorul Marius Pașca.

În jocul de la Bistrița, SCM Zalău a testat și un fundaș, Gabriel Caba, jucător născut în anul 2001.

Gloria Bistrița – SCM Zalău 0 – 3 (0 – 3)!

Au marcat: Florin Istrate (29), Sebastian Culda (32) și Mihai Petra (34)

SCM Zalău: Andrei Pop – Florin Pop, Kis Lorant, Alin Mutu, Cristian Jalbă, Sebastian Culda, Mihai Onicaș, Raul Stanciu, Mihai Forna, Florin Istrate și Mihai Petra. Au mai intrat: Bogdan Miron, Tudor Mare – Ardelean Iustin, Gabriel Caba, Denis Cubaș, Dănuț Cozma, Alexandru Jula, Arnold Neuers, Sebastian Duma și Eduard Kurti. Antrenori: Marius Pașca (principal) și Alexandru Pop (secund)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL