Connect with us

DIVIZIA A1

Oficial: Sorin Pop a devenit antrenorul de la SCM Zalău


Noua echipă de volei din municipiu merge pe mâna tehnicianului care în ultimii  ani a activat la Explorări Baia Mare. Sorin Pop şi-a dat acordul să antreneze  SCM Zalău şi va face echipă pe banca tehnică cu zălăuanul Marius Lazăr


Încă din luna mai, la SCM Zalău au început demersurile pentru formarea echipei noi de volei din municipiu. Adrian Feher a fost numit managerul secţiei de volei, iar fostul internaţional a început să caute jucători care să vină la Zalău.

Conducerea nu s-a hazardat să semenze cu voleibaliştii doriţi sub Meseş şi nici cu antrenorii, până când SCM Zalău nu a aflat şi oficial că echipa va activa în Divizia A1. Această veste a fost primită în urmă cu 10 zile, iar acum, gruparea zălăuană a început să semneze contracte cu jucătorii.

În proporţii de peste 80%, lotul este deja finalizat şi este “bătută în cuie“ şi banca tehnică. Aşa cum anunţa conducerea încă din luna mai, Sorin Pop va antrena SCM Zalău, fostul secund de la Explorări Baia Mare ajungând la o înţelegere cu formaţia zălăuană.

“Suntem fericiţi că am ajuns la un acord cu Sorin Pop, un antrenor pe care l-am dorit la echipa noastră. Eu ca manager al echipei nu vă ascund că a fost singura mea opţiune şi mă bucur  că a acceptat să fie alături de noi în acest proiect”, ne-a declarat Adrian Feher.

Sorin Pop este un fost voleibalist, care în cariera sa a câştigat titlul cu Elcond Zalău. A mai jucat la Dinamo Bucureşti şi la Explorări Baia Mare, iar la gruparea maramureşeană a activat în ultimii 16 ani ca şi antrenor secund, unde a făcut echipă pe banca tehnică cu Marius Botea.

La SCM Zalău, Sorin Pop va fi ajutat de Marius Lazăr, care  a fost numit antrenor secund.

Sorin Pop îşi va începe treaba la SCM Zalău, după 15 august, când are loc reunirea echipei în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul următor care va începe la mijlocul lunii octombrie.

“Sunt sigur că împreună cu Marius Lazăr vor face unul din cele mai bune cupluri de antrenori din România. Au fost campioni ca jucători şi ştiu modul profesionist pe care  îl abordează în volei. Au câştigat în postură de jucători titlul naţional cu Zalău iar acest aspect este foarte important pentru fanii noştri, care abia aşteptă să vadă la lucru echipa Zalăului”, a mai spus Adrian Feher.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1