Connect with us

FOTBAL

Codruţ Ardelean, golgheter Sportul Şimleu: “Suntem pregătiţi 100%. Vom da totul pe teren”

Atacantul şimleuan este unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul echipei care va reprezenta Sălajul la barajul de promovare în Liga a III-a. Totodată, Codruţ este şi golgheterul formaţiei de sub Măgura cu 18 goluri marcate în cele 13 partide disputate în actualul sezon


Sportul Şimleu este echipa care va reprezenta judeţul Sălaj atât la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, cât şi la faza naţională a Cupei României. Primul hop va fi barajul pentru promovare.

Astfel, duminică, de la ora 17.30, Sportul Şimleu şi Progresul Şomcuta Mare (campioana Maramureşului) îşi dau întâlnire pe Stadionul “Olimpia” din Satu Mare pentru un duel ce va stabili echipa ce va promova în Liga a III-a. Echipa maramureşeană are în componenţă jucători cu experienţă în ligile superioare, dar la fel au şi şimleuanii.

Unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul sălăjenilor este Codruţ Ardelean, cel care este şi golgheterul formaţiei în actualul sezon, cu 18 goluri marcate în 13 partide disputate.

Codruţ a făcut parte şi din lotul echipei FC Silvania Şimleu Silvaniei care a reprezentat Sălajul în Liga a II-a, dar are zeci de meciuri la nivelul Ligii a III-a, acolo unde a îmbrăcat tricoul celor de la FC Zalău.

Înaintea meciului de baraj, Codruţ Ardelean consideră că şimleuanii sunt pregătiţi şi vor da totul pe teren ca din sezonul viitor, sub Măgura să se vadă din nou meciuri de Liga a III-a.

“Suntem pregătiţi 100% şi avem încredere în noi. Am muncit foarte mult şi eu cred că această muncă ne va răsplăti. Vom da totul pe teren pentru a câştiga şi a promova. Un oraş ca Şimleul merită să aibă o echipă în Liga a III-a. Nu ştiu dacă se poate vorbi de o favorită, fiindcă nu cunosc foarte bine echipa celor de la Şomcuta, iar de noi pot să spun că suntem pregătiţi fizic şi vom da tot ce putem ca să ieşim învingători. Facem antrenamente zilnic şi sper să ne aducă beneficii”, ne-a declarat Codruţ Ardelean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL