Connect with us

Ştiri din Sălaj

Europarlamentarul PNŢCD Cristian Terheş a ajuns în cele mai îndepărtate colţuri din judeţ, unde de mult timp nu a mai trecut picior de politician


A străbătut judeţul în lung şi în lat, şi-a arătat deschiderea faţă de toţi sălăjenii indiferent de statutul social şi s-a interesat de toate problemele acestora din judeţ


Europarlamentarul PNŢCD Cristian Terheş este unul dintre cei mai activi politicieni din judeţul Sălaj. Acesta străbate judeţul în lung şi în lat. A ajuns tocmai în cele mai îndepărtate colţuri din judeţ, unde picior de politician nu a mai trecut de mult timp.

De la Vârteaşca la Fildu de Sus, până la Cristolţ şi Aleuş. Acesta a parcurs sute de kilometri prin Sălaj ajungând la persoane care i-au mărturisit că nu au mai văzut un ales dintr-un for superior de mult, mult timp. Cristian Terheş este un europarlamentar foarte activ, străbate tot judeţul la pas şi e hotărât să ducă problemele sălăjenilor în Parlamentul European.

Europarlamentarul susţine că în următorii ani de mandat, începând din acest moment îi va învăţa şi sfătui pe locuitorii Sălajului cum să acceseze fonduri europene pentru a dezvolta comunităţile. Ba mai mult, acesta va fi un sprijin real şi direct pentru toţi cei care vor să se implice în comunitate şi să facă treabă.

Terheş îşi pleacă urechea la nevoile fiecărui cetăţean, indiferent de statutul social, de aceea îl poţi zări de multe ori prin toate cotloanele judeţului, unde nici nu te poţi gândi că mai trăieşte cineva.

Europarlamentarul PNŢCD are numeroase proeicte pentru dezvoltarea Sălajului, de la proiecte de mare anvergură ce vizează Zalăul sau parteneriate între municipiu şi celelalte reşedinţe de judeţ până la idei pentru comunităţile mici care consideră acesta, se pot dezvolta într-un ritm accelerat accesân fonduri europene. Practic, europarlamentarul PNŢCD Cristian Terheş este unul dintre cei mai deschişi politicieni, care îşi apleacă urechea la nevoile fiecărui sălăjean.

Aici trebuie să reamintim că ţărănistul este originar din Zalău, dar a trăit mult timp în Statele Unite ale Americii unde a profesat ca preot greco-catolic. Mai mult, Terheş iubeşte foarte mult meleagurile strămoşeşti de unde se trage şi din acest motiv îşi doreşte să aducă un plus în judeţul Sălaj din poziţia de ales în Parlamentul European pe care o deţine.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj