Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Fără jocuri amicale, pregătirea nu este motivantă”

Antrenorul grupării zălăuane speră ca echipele din Liga Naţională să îşi poată începe cât de repede seria jocurilor amicale, pentru a putea fi pusă la punct şi pregătirea tehnico-tactică, mai ales că în mai puţin de o lună de zile este programat  startul noului sezon


În fiecare vară, luna august este dedicată jocurilor de pregătire pentru echipele de handbal feminin, dar deocamdată nicio grupare din România nu a putut juca partide de verificare din cauza restricţiilor impuse de autorităţi.

Situaţia epidemiologică în ce priveşte coronavirus nu s-a îmbunătăţit în România, astfel că programul echipelor este în continuare afectat.

În ce priveşte HC Zalău, gruparea antrenată de Gheorghe Tadici avea programate primele partide de verificare în cantonamentul de la Cheile Grădiştei, dar aceste jocuri nu au mai avut loc.

A fost anulat şi turneul din Ungaria, care urma să aibă loc  peste două săptămâni, la fel şi turneul de la Craiova, unde HC Zalău era aşteptată să participe zilele trecute.

Practic, echipele nu au putut să îşi pună la punct aşa cum trebuie partea de pregătire tehnico-tactică, iar în aceste condiţii, pare greu de crezut că Liga Naţională poate începe conform programului stabilit, pe 27 august.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL