Connect with us

FOTBAL

Căpitanul Răzvan Dulap a revenit la SCM Zalău


Revenit de la muncă din Germania, experimentatul fundaş a efectuat luni primul antrenament din această vară sub comanda lui Marius Paşca


SCM Zalău şi-a păstrat nucleul de bază din sezonul trecut, iar între jucătorii doriţi sub Meseş şi în campionatul următor s-a aflat fundaşul Răzvan Dulap.  Aflat la final de contract, experimentatul jucător a plecat la început de iunie, la muncă în Germania şi a anunţat conducerea că va reveni în România, doar în luna august. Până la urmă, cele două părţi au ajuns la o înţelegere în ce priveşte prelungirea contractului, cu menţiunea ca Răzvan Dulap să revină la echipă cel târziu la începutul lunii august.

Acest lucru s-a şi întâmplat, iar căpitanul a venit la Zalău şi luni a efectuat primul antrenament sub comanda antrenorului Marius Paşca.

“Dulap s-a ţinut de cuvânt şi luni a fost prezent la primul antrenament. Este un jucător cu experienţă, de valoare, de care avem nevoie. Ne va ajuta în campionatul următor şi de accea am acceptat şi acest mic compromis ca el să revină la pregătire mai târziu”, a spus antrenorul de la SCM Zalău.

Odată cu revenirea lui Răzvan Dulap, SCM Zalău are 23 de jucători la dispoziţie, iar antrenorul Marius Paşca s-a declarat mulţumit de lotul de care dispune.

“Sunt mulţumit de lotul pe care îl avem. Sunt jucători pe care i-am analizat şi i-am dorit la echipă. Sunt mulţumit şi de modul cum s-au pregătit în această perioadă. Chiar dacă a fost un cantonament foarte solicitant, jucătorii au răspuns bine şi îi felicit cum au abordat pregătirea fizică”, a spus Marius Paşca.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL