Connect with us

HANDBAL

HC Zalău s-a testat din nou pentru coronavirus

În speranţa că va putea juca jocuri amicale, gruparea zălăuană a efectuat săptămâna trecută o nouă testare de coronavirus, iar din fericire rezultatele au fost din nou NEGATIVE, astfel că echipa antrenată de Gheorghe Tadici îşi poate continua programul de pregătire


De mai bine de o lună de zile a început HC Zalău pregătirile pentru noul sezon şi deja a efectuat cantonamentul de la Cheile Grădiştei. Pregătirea echipei zălăuane a fost îngreunată în această perioadă de măsurile restrictive impuse de autorităţi pe fondul pandemiei de coronavirus, astfel că încă de la începerea antrenamentelor, toată echipa a trebuit să efectueze testarea pentru coronavirus.

Din fericire, toate testele au fost negative, dar la o lună distanţă, HC Zalău a efectuat o nouă testare, care  a avut loc vineri.   Cum în această perioadă, gruparea de sub Meseş a respectat normele impuse, acest lucru s-a putut vedea şi la testare, astfel că din nou, toate jucătoarele şi persoanele din staff au ieşit negative.

“Am făcut vineri o nouă testare de coronavirus şi toată lumea a ieşit negativ. Sunt de părere că echipele ar trebuie să se testeze o dată pe lună şi să putem juca meciuri de pregătire, fiindcă nu este normal să se blocheze toată activitatea. Până la urmă sunt nişte costuri cu aceste testări, iar noi deja am cheltuit 12.000 de lei”, a spus Gheorghe Tadici.

Acum HC Zalău aşteaptă avizul favorabil din partea autorităţilor, la fel ca şi alte echipe, pentru a putea disputa şi jocuri de pregătire în săptămânile care au mai rămas până la începerea sezonului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL