Connect with us

TENIS

Patrik Bolduţ a făcut-o din nou. Elevul lui Sergiu Carp a mai câştigat un turneu

Tenismenul zălăuan continuă să impresioneze şi să facă senzaţie la turneele Federaţiei Române de Tenis. Puştiul  de la ACS Sergiu Carp Tennis Club şi-a adăugat în palmares un nou trofeu, după ce a câştigat Cupa Marc by Kinder Joy


Patrik Bolduţ este o mare speranţă a tenisului sălăjean. La vârsta de 10 ani, puştiul a reuşit să câştige trofeu după trofeu, visul său fiind o medalie de aur la Campionatul Naţional.

Până atunci, la ultimele două turnee la care a participat, elevul lui Sergiu Carp a reuşit să obţină locul 1 de fiecare dată, fiind într-o formă maximă.

Legitimat la ACS Sergiu Carp Tennis Club, Bolduţ a participat la finalul săptămânii trecute la un turneu important la Cluj-Napoca.

Este vorba despre Cupa Marc by Kinder Joy, competiţie desfăşurată sub egida Federaţiei Române de Tenis.

Turneul face parte dintr-un circuit internaţional de turnee, în ţara noastră fiind organizate 4 astfel de turnee regionale.

Câştigătorii de la cele patru turnee sunt invitaţi la un turneu Masters la Bucureşti. Câştigătorul de la Masters Bucureşti va merge la academia lui Rafael Nadal.

Revenind la turneul de la Cluj-Napoca, să spunem că Patrik Bolduţ s-a descurcat excelent şi a făcut din nou senzaţie, reuşind să câştige un nou trofeu, al 12-lea de când evoluează sub comanda lui Sergiu Carp.

Peformanţa puştiului sălăjean este cu atât mai impresionantă cu cât Patrik a reuşit să câştige turneul fără să piardă vreun set şi în cele patru meciuri disputate a pierdut doar patru game-uri.

Patrik, alături de antrenorul Sergiu Carp au pornit spre Bucureşti, acolo unde se va desfăşura Campionatul Naţional la categoria de vârstă 10 ani.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS