Connect with us

ALTE SPORTURI

Eveniment inedit la Zalău. Cycling în aer liber!

Sâmbătă, de la ora 13.00, zălăuanii şi nu numai, sunt aşteptaţi în Amfiteatrul din Parcul Central Municipal pentru a participa la acest eveniment inedit ce presupune “mutarea” studioului de cycling în aer liber!


Zălăuanii şi nu numai, sunt aşteptaţi la un eveniment inedit ce va avea loc la acest final de săptămână în oraşul de sub Meseş.

Mai exact, sâmbătă, de la ora 13.00, în Amfiteatrul din Parcul Central Municipal va avea loc evenimentul: “Cycling în aer liber”!

Evenimentul va fi organizat de ADA Cycling Studio şi sunt aşteptaţi cu mic, cu mare, toate persoanele interesate de acest tip de sport.

Momentan, toate cele 20 de biciclete sunt ocupate, dar cei care doresc să afle mai multe, pot să asiste de pe margine, deoarece instructorul de cycling, Andrada Lupoian, promite să organizeze astfel de evenimente şi în viitorul apropiat.

Aşadar, sâmbătă, de la ora 13.00, studioul ADA Cycling Studio, se mută în aer liber şi timp de două ore, “cursanţii” pot practica exerciţii specifice, într-un mediu ambiental plăcut cu muzică motivaţională, dar mai ales, în aerul proaspăt de afară.

“Am decis să mutăm studioul de cycling în aer liber. Ținând cont de situația actuala, nu putem tine clase cu toată trupa odată, astfel ca am hotărât sa ne reunim cu toți în aer liber, unde ne vom antrena timp de două ore. În domeniul nostru ne place să-i zicem maraton, dar nu este chiar un maraton, îmi doresc pur şi simplu să unesc oamenii din studioul de cycling sub acelaşi acoperiş…cerul şi soarele. Vor fi 20 de biciclete, care la ora actuala sunt ocupate, dar cei care doresc să vadă mai exact despre ce este vorba, sunt bineveniţi”, ne-a declarat Andrada Lupoian, instructorul de cycling, care organizează evenimentul de sâmbătă.

Să spunem că ADA Cycling Studio are în vedere organizarea unui eveniment de o amploare mai mare în luna septembrie.

“Vreau să mai organizeze astfel de evenimente, cât timp vremea va fi bună. În septembrie mi-aş dori să facem un eveniment mai mare, cu mai multe biciclete. Sper să reuşim”, a mai spus Andrada.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI