Connect with us

FOTBAL

Buget redus drastic, pentru FC Zalău

Consiliul Local a decis diminuarea susţinerii grupării de sub Meseş, cu 2 miliarde lei vechi

 

Gruparea condusă de Ioan Morar a primit luni o veste care nu o prea încălzeşte. În urma şedinţei Consiliului Local, consilierii au decis ca Primăria Zalău care este acţionar majoritar la club să aloce în acest an doar 470.000 lei, adică cu 200.000 lei mai puţin decât pe anul 2013.

Într-un fel această decizie este cât se poate de clară, de vreme ce echipa zălăuană nu are obiective îndrăzneţe în acest sezon şi în plus în toamnă a renunţat şi la grupele de juniori republicani. În locul grupelor de juniori republicani a fost formată echipa secundă – FC Zalău II care nu a rupt gura târgului nici în Liga a IV-a şi după un tur de campionat se clasează pe ultimele locuri. 

Pe lângă cei 470.000 lei alocaţi de Primăria Zalău, FC Zalău va mai beneficia de 81.500 lei, care vor fi alocaţi de Nazareth Impex SRL. Din donaţii şi sponsorizări, gruparea condusă de Ioan Morar va beneficia de 118.500 lei, urmând ca din vânzarea de bilete să se încaseze suma de 3500 lei.

Bugetul total la FC Zalău pentru anul 2014 va fi 673.500 lei. Acest buget a fost aprobat de toate cele patru persoane din Consiliul de Administraţie, chiar şi de către preşedintele Ioan Morar, care nu a fost prea încântat de reducerea drastică a bugetului. 

 

În ediţia ziarului de miercuri vom reveni cu detalii şi declaraţii pe această temă

 

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL