Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un tânăr fără permis a rupt cu maşina un stâlp din beton!

Isprava îi aparţine unui tânăr în vârstă de 18 din comuna Bobota. Tânărul nu poseda permis de conducere şi nu a adaptat viteza la condiţiile drum


Luni, 3 august, la ora 02.30, pe Drumul Judeţean 191 B, în localitatea bihoreană Borumlaca, un tânăr de 18 ani, din comuna Bobota, judeţul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere, dinspre localitatea Vărzari înspre localitatea Suplacu de Barcău, într-o curbă ușoară spre stânga, nesemnalizată, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă prin dreapta și a lovit un stâlp din beton de susţinere a rețelei electrice, care s-a rupt în urma impactului.

În urma accidentului rutier, tânărul de 18 ani a suferit leziuni uşoare.

În urma cercetărilor efectuate, tânărul este bănuit de poliţişti că ar fi luat autoturismul respectiv de pe raza localităţii Borumlaca fără consimțământul proprietarului, cu scopul de a-l folosi pe nedrept.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj