Connect with us

Ştiri din Sălaj

La Editura „Caiete Silvane” a apărut un nou roman al scriitorului Florin Horvath: „Testament din țara lucrurilor ascunse”

Finalul cărții: „De la anul 333, de când lumina a venit prima dată pe mormântul din Biserica Învierii, zidită de Elena, maica împăratului Constantin, omenirea este încredințată că izbăvirea nu e doar o poveste, ci VINE la ceasul cuvenit și pentru sufletul chinuit al neamului românesc!

-Amin! Amin! Amin! Ioan se roagă în gând ca Întreit Chipul TATALUI, FIULUI SI DUHULUI SFÂNT, să-și plece îngăduința și spre poporul acesta, cumplit încercat și umilit!… Și chiar de pare prăbușit, ridică-L Doamne în toată noblețea staturii lui cea dintâi, așa cum Tu l-ai lăsat să viețuiască aici, în pământ de Tine Binecuvântat!”
Florin Horvath (n. 1945), scriitor, membru al Cenaclului literar „Silvania” și al Asociației Scriitorilor din Județul Sălaj. Din cărțile publicate: „O lacrimă pentru Măria Sa”; „Coroana celor șapte mari maeștri”; „Voievodul albastru”; „Îndreptar francmasonic”, „Un templier la Sarmizegetusa”; „Vecernie la amiază”; „Nașterea Daciei”; „Eșafodul cu fantome”.
Colaborator și la revistele „Curtea de la Argeș” și „Caiete Silvane”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj