Connect with us

Ştiri din Sălaj

Trei Doamne, şi toţi trei… PROFESIONIŞTII din Sălaj


Cristea, Mesaroș, Jacodi – trei nume de profesioniți care au înțeles că informațiile din instituție nu sunt nici ale mămicii lor, nici ale bunicilor, ci ale sălăjenilor, cei care îi plătesc


Scria Coșbuc pe vremuri, o poezie… “Toţi Doamne, şi toţi trei ” –  Avea şi dânsul trei feciori,
Şi i-au plecat toţi trei deodată; La tabără, sărmanul tată!; Ce griji pe dânsul, ce fiori,; Când se gândea că-i greu războiul,; N-ai timp să simţi că mori.

Cam aşa putem reflecta şi noi situaţia din judeţul Sălaj. Sunt trei, şi toţi trei sunt profesionişti. Maria Cristea, de la Poliţie, Lucian Jacodi de la Pompieri şi Marius Mesaroş de la Jandarmi sunt cei mai experimentaţi purtători de cuvânt, de la care mulţi ar putea să înveţe multe, în special cei care se ocupă de raportarea cazurilor ce coronavirus.

Dacă pentru cei trei nu există ştiri pe surse, din păcate, pentru ceilaţi din instituţia Prefecturii Sălajului, ştirile pe surse funcţioneazeă la o cafea. Atât e şpaga. O cafea pentru o informaţie. Nu prea îi interesează de cetăţenii României şi ai Sălajului, doar să bea ei o cafea, şi bine a fi apoi.

Mulţumim Maria Cristea, Lucian Jacodi şi Marius Mesaroş pentru profesionalism! Poate prin ordinul comandanţilor, în special al lui Adrian Chichişan, cel mai deschis comandant al unei instituţii de forţă din judeţ – le daţi câteva ore de profesionalism şi celor care comentează pe surse despre coronavirus.

Redacţia Ştirile din Sălaj, parte a grupului Sportul Sălăjean, se împotriveşte VEHEMENT din acest moment ştirilor pe surse! Se aude, domnilor din Prefectură care raportaţi cazurile de coronavirus?!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj