Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un om de afaceri care a investit peste un MILION de euro în Şimleu Silvaniei, candidează la funcţia de primar


Antreprenorul a accesat fonduri europene pentru a realiza mai multe investiţii în oraşul de la poalele Măgurii, iar acum vrea să îşi pună toată priceperea acumulată din mediul privat în slujba cetăţenilor


Cristian Opriş este un cunoscut om de afaceri din oraşul Şimleu Silvaniei care a decis să candideze din partea PSD la funcţia de primar.

În vârstă de 44 de ani, acesta a realizatz în Şimleu Silvaniei investiţii de aproximativ un milion de euro.  Are studii superioare în marketing, iar din postura de antreprenor, vrea să îşi folosească toată experienţa acumulată în câmpul muncii, în slujba cetăţenilor.

Cristian Opriş are mai multe proiecte pentru Şimleu Silvaniei, printre care amintim crearea de locuri de muncă, crearea unui parc industrial; accesarea de fonduri europene pentru modernizarea și reabilitarea orașului; sprijinirea cetățenilor care doresc să facă investiții în Simleu Silvaniei; extinderea intravilanului în vederea atribuirii de terenuri pentru construcții de locuințe şi modernizarea ștrandului termal.

“Cunoașteți prea bine realizările administrației actuale din ultimii ani și cred că, la fel ca mine, nici dumneavoastră nu vă puteți declara mulțumiți cu atât de puțin. Șimleul are potențial, iar șimleuanii merită un oraș prosper și curat. Apreciez că primarul trebuie să fie în slujba cetățeanului și nu cetățeanul în slujba primarului, cum s-a încetățenit de altfel! În activitatea mea mi-am propus să fiu ghidat de lege și de Dumnezeu, nu de grupuri de interese. Primăria trebuie să fie instituția fără uși și bariere, deoarece numai așa se poate îndeplini dezideratul transparenței totale. Deviza mea este fapte nu vorbe!”, susţine Cristian Opriş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj