Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. “Dorel”, demonstraţie de forţă în Zalău – montează un stâlp în faţa porţii unei case din Brădet


După pista de bicicletă realizată din metru în metru, unul da şi unul nu, constructorul care reabilitează strada Gheorghe Doja mai dă o lovitură – montează un stâlp de electricitate în faţa porţii unei case, la scurt timp după ce acolo fuseseră montate dale!?


Nu ne putem explica ce se întâmplă cu constructorul care reabilitează strada Gheorghe Doja din Zalău, dar după pista de biciclete realizată din metru în metru, acesta mai dă o lovitură.

După ce a pavat frumos cu borduri falnice şi semeţe, constructorul şi-a dat seama că a uitat să monteze un… stâlp. Aşa că s-a apucat de treabă. A stricat frumosul pavaj, a săpat şi s-a pregătit de pus stâlpul. Dar, ce să vezi, amplasamentul se află fix în faţa porţii unei case!?

Proprietarul casei a întrebat echipa de muncitori ce se întâmplă şi cum de se montează un stâlp fix în faţa porţii. Răspunsul a fost ca tot timpul – “aşa e proiectul”.

“După ce au pavat trotuarul, acum au stricat din nou, dar acum e partea cea mai interesantă. Îi întreb ce faceți aici, ei îmi răspund – punem stâlp de curent în MIJLOCUL TROTUARULUI și în fata portii mele !!! Le spun vi se pare normal ca în mijlocul trotuarului sa puneți stâlpi de curent, ei zic NU, dar așa a făcut proiectul proiectantul, noi doar executăm”, scrie proprietara casei pe Facebook.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj