Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Dan Ghiurco şi-a anunţat candidatura la Primăria Jibou într-un mod inedit

După ce în zilele trecute un banner al edilului din Jibou a creat mare agitaţie în judeţ, toată lumea crezând că va fi candidat indepedent, azi s-a dovedit că totul a fost doar o acţiune de marketing bine gândită


Dan Ghiurco este omul lucrului bine făcut, omul care a reuşit să transforme oraşul Jibou într-unul modern, în care spaţiile verzi şi locurile de recreere reprezintă o prioritate pentru autorităţile locale.

În primul mandat de primar a reuşit să transforme Jiboul dintr-un oraş gri într-un plin de culoare. Graţie acestor reuşite, primarul PSD este văzut bine şi pe “piaţa politică” şi în această perioadă a fost curtat intens de celelalte partide politice pentru a candida la alegerile ce vor avea loc la toamnă.

Printr-o strategie de marketing bine gândită, Dan Ghiurco a alimentat imaginaţia multora, mai ales după ce zilele trecute, în Jibou a apărut un banner cu Dan Ghiurco, inscripţionat cu sigla DG, fapt pentru care lumea s-a gândit că va candida independent.

Doar că, lucrurile nu au stat chiar aşa şi primarul din Jibou a rămas în continuare în Partidul Social Democrat şi va fi candidat PSD la alegerile pentru Primăria Jibou ce vor avea loc în toamnă.Toată această agitaţie creată în judeţ s-a dovedit a fi doar o acţiune de marketing bine gândită.

Astfel, primarul Dan Ghiurco şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Jibou printr-un mod inedit. Zeci de tineri din Jibou şi-au actualizat poza de profil de pe facebook alături de o ramă pe care scrie “Dan Ghiurco – Primarul oraşului Jibou”, alături de sigla PSD.

Să menţionăm şi faptul că edilul din oraşul de pe Someş pune mare accent pe marketing, fiind şi singurul primar din Sălaj care are propriul site, dar şi un cont de Instagram, pe lângă deja “clasicele” pagini de facebook.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj