Connect with us

Ştiri din Sălaj

Cum a rămas un consilier local din Surduc fără bec, după ce nu a votat cum a vrut primarul


Alesul local a rămas fără corp de iluminat anul trecut de sărbători pentru că a pus prea multe întrebări şi nu a votat un proiect de hotărâre aşa cum a vrut primarul. Şi fostul prim-edil, Maria Onicaş a fost ameninţată că rămâne fără corp de iluminat, însă aceasta i-a transmis primarului că îl şi filmează dacă face aşa ceva


Candidatul PSD la fotoliul de primar în Surduc, Maria Onicaş, care este şi consilier local în funcţie face dezvăluiri interesante despre activitatea primarului Alin Băbănaş.

Maria Onicaş povesteşte o fază desprinsă parcă din filmele de comedie. Aceasta susţine că un consilier local al PSD din Surduc a rămas fără corp de ilumiant în faţa casei, după ce nu a votat un proiect aşa cum a vrut primarul.

PSD-istul a rămas fără corp de iluminat pentru că a pus multe întrebări în şedinţa Consiliului Local Surduc în care s-a votat proiectul de înlocuire a corpurilor de iluminat din comună. Evenimentul a avut loc chiar anul trecut de Sărbători, iar primarul i-a transmis consilierului că poate să îşi pună câte becuri vrea, oricum le dă jos.

“Şi eu am fost ameninţată de primar, doar că eu i-am spus că îi aştept să îmi dea jos corpurile de iluminat, doară îi filmam să vadă toată lumea ce face. Colegul meu chiar a rămas fără corp de ilumiant după ce nu a votat cum a vrut primarul. Desigur că nu am votat pentru că nu au fost clare sumele de bani care se cheltuiesc pentru modernizarea iluminatului public din comună. Primarul a spus în şedinţa de Consiliu Local că oricâte becuri îşi pune i le dă jos pe toate”, susţine Maria Onicaş, candidatul PSD

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj