Connect with us

Ştiri din Sălaj

ACUZE DURE la adresa viceprimarului din Treznea. “Părinţii mei sunt în spital cu coronavirus, iar el…”


Camil Romitan, viceprimarul comunei Treznea este acuzat de faptul că, deşi a participat la manifestarea religioasă de unde a pornit focarul de coronavirus, acesta s-a plimbat în voie prin comună timp de o săptămână, fără să se izoleze la domiciliu


Viceprimarul comunei Treznea este acuzat că nu a stat în izolare la domiciliu, deşi a participat la manifestarea religioasă de la Biserica Penticostală.

Liliana B., susţine că ambii ei părinţi sunt în spital, internaţi cu coronavirus, după ce au participat la slujba de la Biserica Penticostală Treznea. Aceasta susţine că viceprimarul s-a plimbat timp de o săptămână prin comună, deşi a făcut parte de la manifestarea religioasă de unde s-a răspândit virusul.

Ce vorbiţi de primar că nu e dispus la dialog, dacă viceprimarul a circulat prin sat o săptămână după ce a fost la biserica de unde s-au pus în izolare o parte din enoriași. Nu pot să înțeleg cum s-au pus în izolare persoanele? După studii sau după culoare ochilor? Părinți mei sunt în spital cu coronavirus și fac parte din aceeași biserică. După o săptămână s-a autoizolat el. Vineri, după ce i-am scris eu în privat nevestei că nu e normal ceea ce face şi că răspândește virusul cu bună știință, dar și că aceasta e caz penal“, mărturiseşte femeia atât public, cât şi în discuţii private.

Am încercat să luăm legătura cu primarul comunei Treznea, Cristian Oros, dar şi cu viceprimarul acuzat de aceste fapte, însă niciunul dintre cei doi nu sunt de găsit.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Cornelia

    28 July 2020 at 18:02

    DSP hotărăște pe baza anchetelor epidemiologice,cine intră în carantină. Dacă a încălcat decizia acestora va suporta consecințele, iar dacă nu a fost izolat,pot fi și răutăți la mijloc,care nu prea își au rostul în această perioadă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj