Connect with us

Ştiri din Sălaj

Cum gândeşte Florin Florian, propunerea PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj


Florin Florian, fostul prefect al judeţului Sălaj a fost desemnat oficial candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj şi vine în faţa sălăjenilor cu o serie de proiecte pe care vrea să le implementeze dacă va fi ales


Social-democratul susţine că vrea că continue proiectele importante pentru judeţ care au fost realizate în mandatele trecute. Mai mult, acesta consideră că profesia sa, cea de inginer, îl va ajuta foarte mult să dezvolte judeţul şi să pună în aplicare ideile pe care le are pentru bunul mers al judeţului.

Principalul proiect este realizarea infrastructurii rutiere. Florin Florian consideră că trebuie să se ocupe de toate drumurile judeţene, astfel încât acestea să fie într-o stare cât mai bună, mai ales că judeţul duce încă lipsă de infrastructură naţională, şi aici ne referim la autostradă în primul rând.

Un alt segment important pentru Florin Florian va fi agricultura. Acesta susţine că trebuie atrase cât mai multe fonduri europene şi dezvoltate fermele şi micii producători din judeţ.

Un alt aspect îi vizează pe oamenii de afaceri, cărora vrea să le ofere şi alte oportunităţi de dezvoltare a inteprinderilor pe care le au.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj