Connect with us

FOTBAL

FOTO. Vicepreşedinte al AJF Sălaj, implicat într-un grav accident rutier!

Evenimentul a avut loc în localitatea Chieşd. Vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Sălaj se afla la volanul unei autoutilitare, când un cal speriat a sărit în faţa maşinii. În urma impactului, vicepreşedintele a rămas blocat în autovehicul


Un accident grav a avut loc luni, în jurul prânzului în localitatea Chieşd, soldat cu rănirea a două persoane şi decesul unei cabaline.

Mai exact, un bărbat de 49 de ani, din comuna Chieşd se deplasa cu căruţa pe Drumul Judeţean 108 F, prin localitatea Chieşd. La un moment dat, calul s-a speriat şi a pătruns pe sensul opus de circulaţie, fiind izbit în plin de un autoturism condus regulamentar.

La bordul autoturismului se afla Horaţiu Bogar, cel care este vicepreşedinte al AJF Sălaj, dar şi conducătorul echipei de Liga a IV-a, Silvania Cehu Silvaniei.

Conducătorul echipei din Cehu ar fi achiziţionat o franciză de la Cargus şi se afla la bordul unui autoturism al firmei de curierat, în momentul accidentului.

În urma impactului Horaţiu Bogar a rămas blocat în autoturism, iar la faţa locului au intervenit echipaje de la pompieri şi ambulanţă. În momentul în care au ajuns echipajele de intervenţie la faţa locului, vicepreşedintele AJF Sălaj era conştient.

După ce a primit primele îngrijiri medicale, conducătorul echipei din Cehu Silvaniei a fost transportat de urgenţă la UPU SMURD Zalău.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL