Connect with us

DIVIZIA A1

Şerban Paşcan spune ADIO voleiului!

La doar 30 de ani, voleibalistul ce în sezonul trecut a îmbrăcat tricoul celor de la Volei Municipal Zalău a decis să îşi încheie cariera. “Nu mai vreau să joc nicăieri. A fost destul”, spune jucătorul care în două perioade a strâns mai bine de şapte ani la echipele din Zalău


Conducerea de la Volei Municipal Zalău şi-a bătut joc de jucători şi toţi au fost lăsaţi cu restanţe financiare. Alţii nu şi-au primit două salarii, dar sunt jucători care au de primit banii chiar şi pentru patru luni! Aproape toţi au acţionat clubul în instanţă, dar şansele sunt reduse ca voleibaliştii să îşi mai vadă banii.

Toţi au rămas cu un gust amar după experienţa de la Volei Municipal, iar pentru unii, această echipă a fost ultima din carieră.

Scârbit de cele întâmplate la Volei Municipal, Şerban Paşcan spunea în urmă cu câteva luni că nici nu mai vrea să audă de volei o perioadă. Între timp, voleibalistul a luat o decizie radicală. Deşi are doar 30 de ani şi liniştit mai putea juca la nivelul Diviziei A1, Paşcan a hotărât că pentru el este momentul să pună punct final carierei de performanţă.

“Am decis să mă retrag şi cred că a fost destul. În luarea acestei decizii nu a contat neapărat experienţa neplăcută de la Zalău, din ultimul sezon. Chiar nu mai vreau să joc nicăieri”, ne-a declarat Şerban Paşcan, cel care a rămas cu trei salarii neîncasate de la Volei Municipal Zalău.

Şerban Paşcan a revenit la gruparea zălăuană în vara trecută, dar acum are motive să regrete decizia luată înaintea sezonului 2019 – 2020. Paşcan a avut o perioadă mult mai bună la Zalău, între anii 2007 – 2013. El a fost de trei ori campion al României cu Remat, iar în 2013 a plecat la Phoenix Şimleu Silvaniei, unde a jucat timp de un sezon. Jucătorul a mai trecut pe la Arcada Galaţi (2014 – 2018) şi Universitatea Cluj, formaţie la care a jucat în sezonul 2018 – 2019. Pe lângă titlurile câştigate la Zalău, Şerban Paşcan mai are în palmares Cupa şi Supercupa României, în tricoul celor de la Arcada Galaţi.

“Sunt mulţumit de cariera pe care am avut-o, dar cred că se putea şi mai bine. Au fost perioade frumoase, dar cariera de sportiv nu este deloc uşoară. Am amintiri plăcute, chiar şi de la Zalău, dar aici nu vorbesc de ultimul sezon, care mi-a lăsat un gust amar”.

Şerban Paşcan

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1