Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Sper să intrăm şi noi într-o normalitate”

Pandemia de coronavirus a dat peste cap programul de pregătire al celor de la HC Zalău, iar gruparea sălăjeană nu va mai putea participa la un turneu programat în Ungaria. Antrenorul Zalăului speră ca lucrurile să revină la normal, astfel încât programul să nu mai sufere alte modificări


Pandemia de coronavirus a dat peste cap toată activitatea globală, iar sportul a fost unul dintre factorii care au avut cel mai mult de suferit.

Multe dintre campionate au fost îngheţate, printre acestea numărându-se şi Liga Florilor. Din păcate, situaţia nu pare să se îmbunătăţească în ţara noastră, iar cazurile pozitive de coronavirus sunt într-o continuă creştere, fapt ce împiedică autorităţile să ia alte măsuri de relaxare.

HC Zalău avea programat şi un turneu de pregătire în Ungaria, însă, din cauza pandemiei de coronavirus, acesta a fost anulat, spre nemulţumirea lui Gheorghe Tadici care speră ca şi România să intre într-o oarecare normalitate în perioada următoare.

Turneul era programat în perioada 14 – 15 august, iar acum Gheorghe Tadici caută variante pentru ca echipa sa să poate disputa alte jocuri de verificare.

“În locul turneului din Ungaria, dorim să ne reorientăm şi să găsim alte variante. Avem mai multe discuţii, dar nimic concret. Important este să ne dea voie să jucăm şi să facem turneele programate. Sper să intrăm şi noi într-o normalitate cum sunt cei din Ungaria, Franţa, Germania sau ţările nordice”, spune Gheorghe Tadici.

HC Zalău se află începând de marţea trecută într-un cantonament la Cheile Grădiştei, acolo unde spera să poată disputa şi câteva jocuri de verificare. Din păcate, nici asta nu s-a putut realiza, având în vedere protocolul strict care trebuie respectat pentru disputarea unui meci în sală.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL