Connect with us

DIVIZIA A1

Gheorghe Vişan – preşedinte FRV:  “Am invitat SCM Zalău în prima ligă!”

Încă din primul an de activitate, noua echipă de volei a Zalăului se poate pregăti deja de Divizia A1. Deşi nu este încă oficial, formaţia condusă de Adrian Feher va evolua pe prima scenă, în ciuda unor zvonuri răspândite de unii


Încă dinaintea înfiinţării secţiei de volei, ţinta era participarea în Divizia A1, încă din primul sezon. Au existat însă zvonuri cum cu SCM Zalău nu va putea fi scrisă direct pe prima scenă, cu atât mai mult cu cât existau mai multe cereri de la echipe de ligă secundă. Pe această listă se aflau Steaua Bucureşti, Ştiinţa Bucureşti, CS Pro Volei Arad şi CSU Braşov.

Până la urmă, echipa de sub Tâmpa a visat frumos şi atât. La fel şi arădenii, care au forţat o revenire pe prima scenă a voleiului românesc după aproape 30 de ani. Până la urmă, în Divizia A1 au ajuns doar cele două grupări din capitală.

NU credem că mai există şi alte echipe din liga secundă, care să beneficieze de o susţinere financiară atât de mare încât să poată face pasul cel mare. În aceste condiţii, rămân locuri vacante, fapt pentru care SCM Zalău îşi poate face bagajele pentru prima ligă!

Conform celor spuse de preşedintele Federaţiei, Gheorghe Vişan, formaţia condusă de Adrian Feher umează să ia locul arădenilor!

Din alt punct de vedere, preşedintele FRV respiră mai uşor după ce echipele din Divizia A1, chiar şi CSM Câmpia Turzii – care acuza mari probleme financiare, s-au înscris în noul sezon. Evident, pe această listă nu putem regăsi CS Volei Municipal Zalău care  şi-a pierdut finanţarea de la autorităţile locale, iar şefii clubului se află în arest.

“Cred că vom avea 12 echipe în Divizia A1, cu trei formaţii venite din eşalonul secund. Aradul a fost aproape,  însă recent a trimis acte cum că se înscrie tot în Divizia A2. Aşadar, avem un loc vacant. Ca urmare, am trimis invitaţii pentru prima ligă tuturor echipelor din liga secundă, inclusiv Zalăului. Acum aşteptăm răspunsurile”.

Gheorghe Vişan – preşedinte FRV

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1