Connect with us

HANDBAL

Fără meciuri amicale în cantonament pentru HC Zalău

Deşi ar fi trebuit să se dueleze în cantonamentul de la Cheile Grădiştei cu Dunărea Brăila şi SCM Rm. Vâlcea, până la urmă jocurile nu s-au mai desfăşurat


HC Zalău a plecat marţea trecută în cantonament la Cheile Grădiştei, acolo unde handbalistele se pregătesc sub comanda lui Gheorghe Tadici până joi, când vor reveni în Sălaj şi vor continua pregătirea pe plan local.

În staţiunea din judeţul Braşov se află în cantonament şi alte formaţii din Liga Florilor şi în aceste condiţii, Tadici spera ca echipa sa să poată disputa şi câteva jocuri amicale. Este vorba despre dueluri cu Dunărea Brăila şi SCM Râmnicu Vâlcea.

Până la urmă, jocurile nu s-au mai disputat, iar HC Zalău va disputa primele jocuri amicale în cadrul turneului de la Craiova, programat pentru perioada 1 – 2 august.

Meciurile amicale nu s-au mai desfăşurat din cauza faptului că nu se putea respecta protocolul impus de autorităţi. Antrenorul Zalăului s-a arătat extrem de dezamăgit de acest aspect şi consideră că aceste reguli sunt o aberaţie.

“Regulile nu ne permit să disputăm jocuri amicale. Când ai impus să faci antrenament cu zece jucătoare cu distanţare de patru metri, nu se poate. Eu nu sunt de acord cu regulile acestea. Stăm câte 10 la antrenament la distanţă, după care venim la masă unde stăm câte patru la o masă şi pe urmă în cameră, stau câte două în cameră. Nu văd care e raţiunea în toată chestiunea asta. Din punctul meu de vedere este o aberaţie”.

Gheorghe Tadici

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL