Connect with us

DIVIZIA A1

Şimleuanul Dan Silvăşan-Paşca a ajuns la Ştiinţa Explorări Baia Mare

Deşi a fost aproape de a ajunge la SCM Zalău, în cele din urmă, voleibalistul a semnat un contract cu echipa din Baia Mare, formaţie pentru care va evolua în următoarele două sezoane


În această vară, la Zalău a luat fiinţă o nouă echipă de volei, SCM Zalău. Deşi s-a dorit ca la această echipă să fie cât mai mulţi sălăjeni, conducerea a întâmpinat dificultăţi, deoarece majoritatea sălăjenilor de valoare se aflau sub contract.

Principalele ţinte au fost Rareş Bălean şi Tudor Magdaş, dar şi voleibalistul şimleuan, Dan Silvăşan-Paşca.

După ce a făcut junioratul la ACS Silvania Sport, Silvăşan-Paşca a făcut pasul la seniori la Volei Club Zalău, formaţie pentru care a evoluat în Divizia A2.

Tânărul sportiv din urbea de la poalele Măgurii a făcut pasul spre elita voleiului românesc şi a debutat în Divizia A1 în tricoul celor de la CSM Câmpia Turzii, club pentru care a evoluat timp de două sezoane.

Ajuns la final de contract, Dan Silvăşan-Paşca era o opţiune pentru SCM Zalău, şi jucătorul chiar a fost tentat să joace cât mai aproape de casă.

Însă, totul s-a schimbat radical, iar în cele din urmă voleibalistul a semnat o înţelegere valabilă pentru următoarele două sezoane cu Ştiinţa Explorări Baia Mare.

Dan Silvăşan-Paşca a împlinit în data de 12 martie frumoasa vârstă de 20 de ani, voleibalistul şimleuan măsurând 1,93 m înălţime. Sălăjeanul evoluează pe posul de centru.

 “Am decis că la Baia Mare pot evolua mult mai mult şi mă pot dezvolta mai bine. Să încerc să mă dezvolt cât mai bine ca jucător, să evoluez cât mai mult şi să câştigăm cât mai multe jocuri, fiindcă suntem o echipă destul de tânără şi ambiţioasă”.

Dan Silvăşan-Paşca

Sursa foto: Ştiinţa Explorări Baia Mare

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1