Connect with us

Ştiri din Sălaj

Întâlnire de lucru între ministrul Lucian Bode şi Gică Popescu

Ministrul Transporturilor, sălăjeanul Lucian Bode a participat la o întâlnire alături de componentul “Generaţiei de Aur” a României pentru a pune la punct probleme legate de construirea stadionului Rapid


În data de 21 iulie 2020 a avut loc la sediul Ministerului Transporturilor o intalnire la care au participat, domnul Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, domnul Gica Popescu, Consilier al primului ministru, coordonator proiect Euro 2020 si Adrian Cefalan, Director de investiții al CNI SA.
S-au discutat probleme legate de construirea stadionului Rapid, privind configuratia scaunelor, amplasarea muzeului si respectarea graficului de execuție al lucrarilor.

S-a convenit ca scaunele sa fie de culoare visinie si sa se scrie cu scaune albe pe tribuna 2 -RAPID , pe o peluza – anul 1923 si pe cealaltă peluza sa se realizeze modelul siglei Rapid.

Pentru muzeu s-a convenit ca acesta va fi amplasat pe peluza dinspre Teatrul Giulesti la etaj, cu acces direct si lift pentru persoanele cu dizabilități. Totodată se va solicita antreprenorului general sa respecte graficul de executie în vederea finalizării în termen a stadionului.

În ultima perioadă, Gică Popescu a fost prezent la Zalău, acolo unde se pare că are unele afaceri de pus la punct.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj