Connect with us

Ştiri din Sălaj

EXCLUSIV! Primarul din Şimleu Silvaniei, Septimiu Ţurcaş, condamnat astăzi la trei ani de închisoare cu suspendare


Primarul a fost condamnat de către magistraţii Tribunalului Maramureş la trei ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu. Prim-edilul a fost însă achitat pentru celelalte capete de acuzare, printre care şi fals în acte


Magistraţii Tribunalului Maramureş s-au pronunţat în urmă cu scurt timp în cazul primarului din Şimleu Silvaniei, liberalul Septimiu Ţurcaş.

Trei ani de închisoare cu suspendare a primit acesta pentru abuz în serviciu contra intereselor publice. Să menţionăm că Septimiu a fost însă achitat pentru celelalte capete de acuzare, printre care şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

“Condamnă pe inculpatul ŢURCAŞ SEPTIMIU CĂTĂLIN pentru săvârşirea infracţiunii de: – abuz în serviciu contra intereselor publice, prevăzută de art. 13 indice 2 din Legea nr. 78/2000 raportat la art. 248 Cod penal din 1969, cu aplicarea art. 5 C. pen. (pct. II din rechizitoriu) la pedeapsa de 3 ani închisoare. În temeiul art. 86 indice 1, 86 indice 2 Cod penal 1969, dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de încercare de 5 ani şi atrage atenţia inculpatului asupra prevederilor art. 86 indice 4 Cod penal 1969”, se arată în minuta Tribunalului Maramureş.

ŞTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE!!!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj