Connect with us

DIVIZIA A1

Brazilianul Leo va juca şi pentru SCM Zalău!


După ce a evoluat timp de şapte ani la Volei Municipal, voleibalistul din Ţara Cafelei va juca şi pentru noua echipă de volei a Zalăului. Brazilianul a ajuns la un acord cu conducerea de la SCM şi va semna contractul în luna august când va reveni la Zalău


Pentru brazilianul Leo Dal Bosco, Zalăul a fost a doua casă, în condiţiile în care în acest oraş a ajuns în 2013.

Sud-americanul a venit la CS Volei Municipal, unde a jucat şapte sezoane la rând, iar sub Meseş şi-a adus şi familia, care s-a acomodat foarte bine la Zalău.

Voleibalistul a fost un jucător de bază la Volei Municipal cu care are în palmares un titlu de campion, patru medalii de argint, dar şi două Cupe ale României.

În primăvară, Leo s-a despărţit de fosta campioană a României, dar el va reveni la Zalău şi va juca pentru SCM, noua echipă de volei din oraş.

“Mi-aş dori să joc la noua echipă a Zalăului”, a spus brazilianul în urmă cu două luni.

Dorit de conducerea clubului, brazilianul a acceptat propunerea şi şi-a dat acordul să joace şi pentru SCM, urmând să semneze contractul în luna august, atunci când va reveni din Brazilia.

Deşi a petrecut bine timp de şapte ani la Volei Municipal, jucătorul sud-american a rămas cu un gust amar, deoarece conducerea clubului l-a lăsat fără patru salarii, două din sezonul 2018 – 2019 şi alte două din stagiunea ce s-a încheiat în luna martie!?

Ajuns la vârsta de 34 de ani, Leo Dal Bosco a fost unul dintre cei mai apreciaţi voleibalişti de la Zalău.

Tocmai de aceea, conducerea de la SCM Zalău l-a dorit în lot, cu atât mai mult cu cât jucătorul a dat dovadă în aceşti ani de un adevărat profesionalism.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 22 iulie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1