Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău a transferat un fost căpitan de la UTA Arad!


Una dintre achiziţiile  importante din această vară a Zalăului a fost Mihai Petra. Fotbalistul are peste 60 de meciuri în liga secundă, la UTA, ASA Tg. Mureş şi FC Braşov fiind căpitan la gruparea arădeană!


Dorit la SCM Zalău şi anul trecut, mijlocaşul central Vasile Mihai Petra a ajuns în cele din urmă sub Meseş în această vară.

Transferul reprezintă un plus pentru gruparea zălăuană, având în vedere că a fost adus un jucător cu experienţă, care are peste 60 de meciuri în liga secundă.

Mihai Petra a evoluat în carieră la ASA Tg. Mureş, FC Braşov sau UTA Arad, fiind chiar căpitan la gruparea arădeană, pentru care a jucat  cu două sezoane, sub comanda regretatului Ionuţ Popa.

Fotbalistul s-a născut la Orşova, la 12 ianuarie 1994 şi evoluează ca şi mijlocaş central. În sezonul precedent, fotbalistul în vârstă de 26 de ani a îmbrăcat tricoul formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, o echipă fruntaşă din Seria I a Ligii a III-a, care în campionatul trecut a fost pe locul 3.

Vasile Mihai Petra a fost unul dintre titularii constanţi la Ceahlăul în campionatul trecut încheiat după 16 etape.

Pentru echipa pregătită de Ştefan Stoica, noua achiziţie a Zalăului a reuşit să marcheze cinci goluri, reuşind şi un număr important de pase decisive.

 


“Mă bucur că într-un final am ajuns la SCM Zalău, club de care am fost doritşi în vara anului trecut. Îmi doresc să contribui cât mai mult la îndeplinirea obiectivelor, iar împreună cu colegii sper să reuşim să aducem cât mai mulţi zălăuani şi sălăjeni în tribune la jocurile noastre”.

Mihai Petra


 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 22 iulie. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL