Connect with us

Ştiri din Sălaj

Accident în miez de noapte. Un minor a urcat la volan şi a băgat în spital o fată de 14 ani


Eveniment rutier grav petrecut azi noapte în comuna Bălan şi care a fost provocat de un adolescent de doar 16 ani


Azi noapte, pe raza comunei Bălan, un puşti de doar 16 ani a vrut să îşi arate vitejia unei prietene. A luat-o în maşină şi împreună au plecat să facă o plimbare prin comună.

La un moment dat, însă, lipsa de experienţă la volan şi-a făcut prezenţa. Astfel, într-o curbă, maşina condusă de minor a părăsit carosabilul şi s-a oprit într-un cap de pod.

Dacă şoferul de ocazie a scăpat ieftin, fata de 14 ani aflată în dreapta şoferului a suferit răni multiple.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţie de la pompieri, ambulanţă şi poliţie.

“Un adolescent de 16 ani, din comuna Bălan, a ieșit în noaptea de vineri spre sâmbătă cu mașina la plimbare și a intrat într-un cap de pod. O pasageră de 14 ani a fost rănită. Din cercetări s-a stabilit că adolescentul conducea mașina prin localitatea Bălan, iar într-o curbă nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul direcției și a intrat într-un cap de pod. În urma impactului a rezultat rănirea pasagerei de pe locul din dreapta față, o adolescentă de 14 ani”, a precizat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Verificările efectuate de polițiști sălăjeni au stabilit că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. A fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă pentru administrarea întregului probatoriu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj