Connect with us

HANDBAL

Mirela Nichita, cel mai bun portar, din nou!

Desemnată drept cel mai bun portar al turneului de săptămâna trecută,  din Ungaria, goal-keeper-ul lui HC Zalău a fost aleasă "number-one" şi la Memorialul "Tiberiu Rusu", ce s-a încheiat duminică dimineaţa, la Zalău

Trofeul acordat câştigătoarei Memorialului "Tiberiu Rusu" nu a fost singura distincţie pentru gruparea de la poalele Meseşului. Graţie paradelor avute de-a lungul meciurilor cu Feherep Alcoa, Beckescsaba şi "U" Jolidon Cluj-Napoca, Mirela Nichita a fost desemnată cel mai bun portar al competiţiei. În aplauzele colegelor şi a spectatorilor prezenţi la Sala Sporturilor, la final, ea a primit un trofeu din partea poreşedintelui Consiliului Judeţean Sălaj – Tiberiu Marc, după care a fost felicitată şi de managerul lui HC Zalău – Gheorghe Tadici. Se pare că handbalista noastră este din ce în ce mai aproape de lotul naţional de senioare. Cu siguranţă, dacă evoluţiile ei vor continua pe aceeaşi linie şi în noul sezon al Ligii Naţionale, selecţionerul va fi obligat să o convoace pe Mirela Nichita sub "tricolor", pentru următoarele acţiuni ale lotului naţional şi, de ce nu, pentru Campionatul European din luna decembrie, ce va avea loc în Norvegia şi Danemarca.

loading...
Loading...
5 Comments

5 Comments

 1. Ochiul spectatorului

  23 August 2010 at 10:41

  Merita demult sa fie la nationala sau sa fie testata. Dar…..cine sa vada? unde a fost selectionerul sa urmareasca jucatoarele posibile de lot national???

 2. alexandru

  23 August 2010 at 11:41

  pai tocmai ca a fost. la meciul zalaului cu oltchimul, cand selectionerul era pe banca valcencelor, nichita a avut o evolutie excelente. dar vad ca nici atunci asta nu a remarcat-o. pacat, dar timpul nu e pierdut

 3. Mirel

  23 August 2010 at 17:35

  @11;41 Era in urma cu 4 ani de zile cand sa fim seriosi NU putea emite pretentii in fata lui Hutupan, Unguireanu, Tamas, Tolnai, a caror rezerve a si fost la Silcotub. Acum e cu totul altceva, joaca tot timpul si era peste Smedescu care era rezerva lui Nichita anul trecut la Zalau, a plecat (normal) Hutupan, iar Tamas a nascut si are hepatita. Acum DA are loc la nationala a 2 a dupa Ungureanu !!!E cu totul altceva !

 4. alexandru

  23 August 2010 at 19:14

  Mirele! Nu vorbesc de acum patru ani, ci de anul trecut, adica in sezonul trecut, cand radu voina era la oltchim si la nationala. si meciul de la zalau cu Valcea, Mirela Nichita a limitat proportiile socrului si a avut o evolutie fantastica.

 5. suporteru

  26 August 2010 at 20:58

  \”Mirele! Nu vorbesc de acum patru ani, ci de anul trecut, adica in sezonul trecut, cand radu voina era la oltchim si la nationala. si meciul de la zalau cu Valcea, Mirela Nichita a limitat proportiile socrului si a avut o evolutie fantastica\”
  asta e problema la noi , nu se face diferenta intre antrenorul unei echipe si selectioner , sau antrenorul echipei nationale … acuma ca radu voinea e doar la nationala ar putea fi macar ceva mai obiectiv…… ca incompetenta si-o arata aproape in fiecare meci ..pacat de fetele de fetele astea ca ar putea ajunge mult mai sus dar asta e ….. cand e una nu-i alta….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL