Connect with us

FOTBAL

Despărțiri pe bandă rulantă la SCM Zalău.”A fost o decizie șocantă pentru mine”, spune jucătorul


După ce a bifat o serie de transferuri în utlimele săptămâni, SCM Zalău a mai și renunțat  la jucătorii din vechiul lot. Atacantul Andrei Pavel a fost pus pe liber, iar în cursul zilei de vineri a fost anunțat și fundașul Tudor Țăranu că nu mai face parte din vederile antrenorilor


SCM Zalău și-a propus să păstreze nucleul de bază al lotului din sezonul trecut, dar până la urmă conducerea a considerat că trebuie făcute multe modificări în lot, în condițiile în care gruparea zălăuană are alte obiective în campionatul următor.

Drept urmare s-au făcut achiziții importante, iar până acum au venit Mihai Onicaș, Mihai Petra, Mihai Forna, Alin Mutu și Cristian Jalbă.

Lista despărțirilor a fost mult mai numeroasă, iar până acum au plecat nu mai puțin de 11 jucători.  Claudiu Băican, Cristian Călin,  Ervin Kinczel, Andrei Vaștag, Laurențiu Iorga, Raul Saroși, Marius Dumitrașcu, Robert Popescu, Andrei Hațiegan, Andrei Pavel și fundașul Tudor Țăranu nu vor mai face parte din lotul echipei, deși unii dintre jucători mai aveau contract și din această vară cu SCM!

După ce la început de săptămână, conducerea a renunțat la Andrei Pavel, în cursul zilei de vineri a fost anunțat și fundașul Tudor Țăranu că nu mai intră în vederile antrenorilor pentru sezonul următor.

Tudor Țăranu a venit în iarnă la SCM, de la Astra Giurgiu. Chiar dacă nu a jucat la echipa din Liga 1, fundașul din Constanța a prins zeci de meciuri în Liga a II-a, la Farul, Dunărea Brăila și Daco-Getica București, dar a mai jucat și în Liga a III-a, la Delta Dobrogea Tulcea și Astra II.

Jucătorul a semnat în iarnă cu SCM Zalău până în vara anului 2021, dar contractul său a fost reziliat după șase luni.

”Este o decizie a nu știu cărei părți din conducere, a antrenorilor sau conducerii admistrative, chiar nu știu. A fost o decizie total șocantă pentru mine. Am avut o relație foarte bună cu ei, chiar îmi doream să fac ceva pentru acest club, dar cred că nu m-am sincronizat la dorințe cu unii oameni din club. Unii îmi spun un lucru, alții spun altceva. Țin în mod special să le mulțumesc domnilor Țârle și Demle pentru tot ce au făcut pentru mine. Sunt niște oameni deosebiți. Le mulțumesc și antrenorilor, pentru că au dat dovadă de omenie, până când m-am despărțit de echipă. A fost un an greu la Zalău, dar când am venit în iarnă știam la ce mă ancorez”, ne-a declarat Tudor Țăranu, care s-a antrenat timp de două săptămâni cu echipa în această vară.

Plin de fair-play, Tudor Țăranu a urat succes echipei în sezonul următor.

”Vreau să le transmit foștilor colegi multă baftă în continuare în cariera lor fotbalistică și sălajenilor să aibă încredere în fotbaliști că se vor descurca. Mulțumesc SCM Zalău”, a spus Tudor Țăranu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL