Connect with us

Ştiri din Sălaj

Senatorul Gheorghe Pop dezvăluie activitatea absurdă a Direcţiei Agricole, care pe timp de inundaţii se ocupă de problemele privind seceta


Senatorul sălăjean Gheorghe Pop a depus o întrebare adresată ministrului Agriculturii, Adrian Oros şi prim-ministrului Ludovic Orban prin care dezvăluie activitatea absurdă a Direcţiei Agricole Sălaj


Senatorul PSD îl chestionează pe minstrul Agriculturii privind preocupările subordonaţilor.

Parlamentarul arată că şefii direcţiilor agricole judeţene nu se implică deloc în evaluarea pagubelor produse de inundaţii. Mai mult, acesta îi spune ministrului că Direcţia Agricolă Sălaj se ocupă de statistici privind seceta, în timp ce judeţul a fost grav afectat luna trecută de inundaţii şi grindină.

Pe Ludovic Orban, senatorul PSD îl întreabă dacă este normal ca Guvernul României, prin reprezentanţii în teritoriu – prefecţii, nu îi întreabă sau sprijină pe românii afectaţi de inundaţii, dar în acelaşi timp Direcţia Agricolă se ocupă de statistici privind seceta.

“Vi se pare firesc să nu-i întrebe cei responsabili pe români dacă au nevoie de ajutor?”, este mesajul domnului Pop către Ludovic Orban.

Senatorul Gheorghe Pop susţine că la ora actuală Executivul are o singură preocupare, mai puţin viaţa românilor de rând. Acesta a cerut şi datele oficiale cu privire la pagubele produse de inundaţii şi fenomene meteo la nivel naţional pe fiecare sector de activitate.

Reamintim aici că luna trecută, mai multe comune au fost afectate de inundaţii şi grindină. Au fost case distruse, gospodării inundate şi sute de hectare de culturi agricole compromise.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj