Connect with us

FOTBAL

Acum câțiva ani era în curtea Stelei. Azi, e pus pe liber de SCM Zalău


Deşi se afla încă sub contract, fostul jucător al formației finanțate de Gigi Becali nu mai face parte din lotul echipei cu SCM Zalău. Fotbalistul a fost prezent la reunire şi s-a pregătit timp de o săptămână, dar a fost anunţat să îşi caute o altă echipă. Altfel spus, atacantul Andrei Pavel, pus pe liber!?


La achiziţii sonore, SCM Zalău a fost în top în iarnă, când a adus sub Meseş jucători cu cv-uri bune şi cu prezenţe în ligile superioare la echipe importante.

În iarnă, la Zalău a venit şi atacantul Andrei Pavel, care în 2012 a fost şi în curtea lui Steaua Bucureşti. Fostul jucător al Ceahlăului a mai jucat la Aerostar Bacău şi Foresta Suceava şi a venit la SCM Zalău să pună umărul la salvarea de la retrogradare, dar să contribuie şi la obiective mai îndrezneţe, în sezonul 2020 – 2021.

Tocmai de aceea, Andrei Pavel a semnat un contract pe doi ani şi săptămâna trecută s-a prezentat la reunirea echipei. Situaţia jucătorului s-a schimbat radical, astfel că după câteva zile de pregătire, cele două părţi au rupt colaborarea, iar Andrei Pavel a fost anunţat să îşi caute o altă echipă.

Marius Pașca: “Căutăm alt tip de jucător în ofensivă”

Din câte se pare, la mijloc ar fi şi o problemă de indisciplină, dar şi faptul că antrenorul îşi doreşte un altfel de jucător în atac.

“Am ajuns la un numitor comun şi ne-am despărţit de Andrei Pavel. El mai avea contract cu SCM Zalău dar s-a ajuns la o înţelegere şi contractul a fost reziliat. Căutăm alt tip de jucător în ofensivă. Îi mulţumim lui Andrei pentru tot ce a făcut la Zalău”, a spus antrenorul Marius Paşca.

Şi Andrei Pavel a apucat să joace un singur meci pentru SCM Zalău, în deplasarea de la Unirea Dej, unde la fel ca şi ceilalţi colegi, nu a rupt gura târgului, fiind inexistent în atac.

În condiţiile în care l-a pus pe liber pe Andrei Pavel, SCM Zalău caută acum altă variantă în ofensivă, iar conducerea se află în discuţii avansate cu mai mulţi jucători.

Alţi nouă jucători au plecat de la echipă în această vară, Claudiu Băican, Cristian Călin, Ervin Kinczel, Andrei Vaştag, Laurenţiu Iorga, Raul Saroşi, Marius Dumitraşcu, Robert Popescu  şi Andrei Iuliu Haţiegan. Dintre cei plecaţi, şase jucători au venit la Zalău în iarnă.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 15 iulie.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL