Connect with us

HANDBAL

HC Zalău, cu 18 jucătoare în cantonament

Delegaţia sălăjeană a plecat marţi în stagiul de pregătire de la Cheile Grădiştei, unde va sta până pe 23 iulie. În cantonament, HC Zalău va susţine şi primele jocuri amicale, cu Dunărea Brăila şi cu SCM Rm. Vâlcea


Începând de săptămâna trecută, HC Zalău a început pregătirea propriu-zisă pentru noul sezon, iar după perioada de vacanţă, handbalistele s-au antrenat pe plan local. Odată cu revenirea la pregătire, jucătoarele au efectuat şi vizita medicală, iar din această săptămână au plecat în cantonament, la Cheile Grădiştei.

Delegaţia sălăjeană a ajuns marţi după-amaiză în staţiunea montană din judeţul Braşov, unde va sta până pe 23 iulie. Gruparea de sub Meseş va pune accentul pe pregătirea fizică, dar având în vedere că la Cheile Grădiştei se află şi alte echipe în cantonament, formaţia sălăjeană va susţine şi primele jocuri amicale. Primele partide de verificare vor fi cu Dunărea Brăila şi SCM Rm. Vâlcea, dar în această perioadă, prioritar pentru HC Zalău este pregătirea fizică şi abia apoi partea tehnico-tactică.

Cu 18 jucătoare a plecat HC Zalău în cantonament, dar la nivel de lot mai pot apărea noutăţi în aceste zile.

După revenirea din stagiul de pregătire, formaţia sălăjeană va participa la mai multe turnee de pregătire, toate fiind programate în luna august.

Primul joc oficial este programat pe 27 august, când HC Zalău va juca pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, în prima etapă din Liga Naţională.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL