Connect with us

HANDBAL

Victorie în faţa lui Alcoa!

În primul meci al Memorialului "Tiberiu Rusu", ce se desfăşoară la Zalău în organizarea celor de la "U" Jolidon, formaţia condusă de Gheorghe Tadici a trecut de una dintre echipele ce reprezintă Ungaria în cupele europene!

Sâmbătă dimineaţa, la Sala Sporturilor din Zalău a debutat turneul internaţional organizat de CS "U" Jolidon. În partida de deschidere, ce a început la ora 9.30, în faţa unui public redus, HC Zalău a trecut de unguroaicele de la Feherep Alcoa, cu scorul de 28 – 24. Este o confirmare a faptului că Adriana Holhoş şi compania se află pe drumul cel bun, care ne dă speranţe pentru noul sezon al Ligii Naţionale şi al cupelor europene. Într-o altă partidă disputată sâmbătă dimineaţa, Beckescsaba a trecut de "U" Jolidon, cu scorul de 28 – 27 (12 – 9).

Sâmbătă după-amiază, de la ora 16.30, formaţia zălăuană susţine al doilea meci al turneului, tot în faţa unei formaţii din Ungaria – Beckescsaba. Ultimul meci al zălăuancelor va fi cel de duminică dimineaţa (ora 11.15), în compania clujencelor de la "U" Jolidon.  

HC Zalău – Feherep Alcoa 28 – 24 (12 – 12)

Pentru HC Zalău au marcat: Adriana Holhoş (9), Alina Czeczi (6), Geoirgiana Coadălată (5), Crina Ailincăi (3), Florina Å¢urcaş (2), Ana Maria Şomoi (1), Mariana Cristoaica (1) şi Daniela Molfea (1).

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL