Connect with us

HANDBAL

HC Zalău pregăteşte încă un transfer

Formaţia sălăjeană va aduce un inter dreapta, iar jucătoarea urmează să ajungă sub comanda lui Gheorghe Tadici în cantonamentul de la Cheile Grădiştei


În proporţii mari, lotul lui HC Zalău pentru sezonul 2020 – 2021 a fost finalizat dinaintea începerii pregătirilor, iar sub Meseş au venit Paula Teodorescu, Alexandra Dindiligan, Mouna Jlezi, dar şi Cristina Mitrache.

Cu 18 jucătoare a plecat formaţia sălăjeană în cantonamentul de la Cheile Grădiştei, dar va mai apărea o noutate, chiar în aceste zile,  când antrenorul Gheorghe Tadici aşteaptă la pregătire o altă jucătoare.

HC Zalău va mai transfera o handbalistă tânără, care joacă pe postul de inter dreapta, însă gruparea de sub Meseş va rămâne tot cu 18 jucătoare, urmând ca antrenorul să renunţe la o altă handbalistă din lot.

“Va mai veni încă o jucătoare, dar trebuie să vedem la care renunţăm. Va veni un inter dreapta, din România, o jucătoare de 23 de ani. În aceste zile se va prezenta în cantonament, se  va antrena o săptămână cu noi, la fel cum s-a întâmplat şi cu Cristina Mitrache, după care vom vedea”, ne-a informat Gheoorghe Tadici.

În această vară, HC Zalău s-a despărţit până acum de trei jucătoare care în sezonul trecut au jucat sub Meseş.

Este vorba de Sara Abed-Kader, Dana Abed-Kader, Cristiana Nica. A plecat şi Daniela Corban, care a revenit după împrumutul de la CSM Slatina, dar contractul său cu HC Zalău a fost reziliat.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL