Connect with us

FOTBAL

AJF Sălaj a decis. Duel de foc între Sportul Şimleu şi Rapid Jibou pentru un loc la barajul de promovare în Liga a III-a

După ce faza judeţeană a Cupei României a fost anulată, biroul executiv de la AJF a decis o altă soartă pentru campionat. Astfel, s-a optat pentru o finală pe teren neutru între primele două clasate


Deşi AJF Sălaj a stabilit un calendar pentru reluarea competiţiile judeţene, din cauza pandemiei de coronavirus, restricţiile nu au putut fi ridicate şi astfel, acel calendar nu a mai putut fi respectat. Cel mai mult a avut de suferit faza judeţeană a Cupei României, competiţie ce urma să fie finalizată până la data de 11 iulie, când ar fi trebuit să aibă loc finala.

Cum nu s-a putut acest lucru, cei de la AJF Sălaj au decis anularea competiţiei, iar formaţia de pe locul secund din campionat va reprezenta judeţul la faza naţională.

În ceea ce priveşte finala campionatului dintre Sportul Şimleu şi Rapid Jibou, şi aici situaţia a fost delicată şi deşi a fost prevăzut un baraj în dublă manşă între cele două formaţii, situaţia epidemiologică a pus în pericol disputarea jocurilor, astfel că Biroul Executiv de la AJF Sălaj s-a reunit în această dimineaţă pentru a stabili soarta campionatului judeţean.

Astfel, în unanimitate de voturi s-a optat pentru un duel de foc, pe un teren neutru. Meciul ar urma să aibă loc duminică, 26 iulie, evident cu respectarea protocolului medical.

“Având în vedere că pentru AJF Sălaj primeaza criteriul sportiv și din dorința de a desemna campioana județului pe teren,Comitetul Executiv al AJF Sălaj din data de 15.07. 2020, întrunit în mod statutar în prezența majorității membrilor săi, domnii Bogar Horațiu si Mitrea Florin lipsind motivat, adoptă în unanimitate următoarea decizie: 

 – Jocul Sportul Simleu-Silvaniei – Rapid Jibou se va disputa într-o singura manșă, in data de 26.07.2020 de la ora 18:00 pe teren neutru,cu respectarea protocolului medical aprobat de catre FRF în data de 14.07.2020″, se arată în comunicatul celor de la AJF Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL