Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un fost internaţional din Moldova a semnat cu SCM Zalău


După transferul lui Alin Mutu, conducerea grupării zălăuane a reuşit să obţină şi semnătura lui Cristian Jalbă, tot un fundaş, care este din Republica Moldova, dar ultima dată a jucat în România, la Ceahlăul Piatra Neamţ


Ziua şi transferul la SCM Zalău. La începutul săptămânii, a fost forfotă în birourile clubului. Mai întâi, luni, formaţia susţinută de Primăria municipiului a obţinut semnătura lui Alin Mutu. Marţi, conducerea clubului a ajuns la o înţelegere şi cu fundaşul Cristian Jalbă.

Aşa cum a anunţat ziarul Sportul Sălăjean, cele două părţi au fost în negocieri de săptămâna trecută. Până la urmă acestea s-au concretizat marţi, iar Cristian Jalbă a semnat un contract valabil pentru următorul sezon cu gruparea de la poalele Meseşului.

Fundaşul în vârstă de 22 de ani este din Republica Moldova, iar ultima dată a jucat la Ceahlăul Piatra Neamţ, o formaţie cunoscută în România, dar care actualmente evoluează în Liga a III-a. De acolo, de sub Petricica, a fost adus şi Mihai Petra, o altă achiziţie a verii a formaţiei pregătite de Marius Paşca.

De precizat că moldoveanul Cristian Jalbă are mai multe meciuri jucate în prima ligă din Moldova, la Dacia Chişinău, Dinamo Tiraspol şi Codru Lozova. Mai mult, noua achiziţie a Zalăului are prezenţe în Naţionala U 19 a Moldovei, dar şi în Naţionala de tineret!

Despre tânărul fotbalist am auzit doar cuvinte de laudă, dar toate aceste aprecieri trebuiesc dovedite şi în iarbă, sperăm noi în tricoul echipei SCM Zalău.


“Sunt fericit că am semnat cu SCM Zalău şi pe această cale vreau să le mulţumesc tuturor celor care activează la aceasta echipă pentru  că au făcut posibilă venirea mea aici. Sper ca odată cu începerea campionatului să joc cât mai bine, să avem rezultate cât mai bune,  iar la final când tragem linie să fim acolo unde ne dorim cu toţii”.

Cristian Jalbă


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj