Connect with us

Ştiri din Sălaj

BRASS – restaurantul din centrul Zalăului care vrea să le ofere clienţilor o „experienţă altfel”


Deschis de trei ani, localul a fost apreciat de zălăuani pentru că mereu a adus ceva nou sau ceva inedit pe piaţă – de la modul în care a fost amenajat, până la produse sau degustări de vin


Restaurantul Brass împlineşte luna aceasta trei ani de activitate. Locaţia situată în centrul Zalăului este foarte apreciată de cei care îi trec pragul. De altfel, Brass este singurul local din zona centrală unde se organizează degustări de vinuri sau alte evenimente cu specific, dar şi multe concursuri pentru clienţii fideli.

Restaurantul Brass a luat naştere, după cum spun administratorii, din dorinţa de a crea un spaţiu altfel pentru oraş, un loc urban şi prietenos.

Cei de la Brass susţin că au încercat, şi consideră că le-a reuşit, să realizeze o legătură armonioasă între partea funcţională şi cea estetică, unde au îmbinat contemporanul cu partea arhaică.

Astfel, restaurantul este decorat în interior cu piese vechi, recuperate din târgurile de vechituri ale judeţului Sălaj şi recondiţionate.

“Stilul amenajării, aroma cafelei proaspăt măcinate sau gustul unui vin acompaniat de preparatul potrivit descriu locul perfect unde îţi poţi aduce familia, partenerii de afaceri sau prietenii într-o atmosferă relaxantă, inundată de lumină şi culori calde. Brass este locul ideal pentru o altfel de experienţă”, susţin administratorii localului.

La ora actuală este deschisă doar terasa localului, udne sunt respectate toate normele privind noul coronavirus. Totuşi, cei care doresc să se bucure de acasă de preparatele Brass o pot face deoarece localul are şi un serviciu de livrări la domiciliu GRATUIT! Comenzile se expediază zilnic între orele 11 – 22.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj