Connect with us

Ştiri din Sălaj

DRAMĂ. Un șofer de TIR din Cehu Silvaniei, găsit mort în miez de noapte


Un sălăjean a fost găsit azi noapte fără suflare pe o stradă din municipiul Baia Mare, în apropierea autotrenului pe care îl conducea


Caz dramatic azi noapte, în municipiul Baia Mare. În jurul orei 1.40, poliţiştii maramureşeni au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 că pe strada Depozitelor din municipiu a fost descoperit cadavrul unui bărbat.

După primele cercetări, s-a stabilit că corpul neînsufleţit era al unui bărbat din Sălaj, mai exact un şofer de TIR din oraşul Cehu Silvaniei.

Acesta a fost găsit căzut la pământ, întins cu fața în jos, iar ușa de la capul tractor este deschisă.

La fața locului s-au deplasat două echipaje ale poliției și un echipaj de Terapie Mobilă Intensivă SMURD, care din păcate nu au mai putut decât să constate decesul.

Conform colaboratorului nostru din Maramureş – Vasile Dale -, polițiștii criminaliști au cercetat zona. Totodată, oamenii legii au cercetat corpul neînsuflețit şi nu au găsit nicio urmă de violență.

Ulterior, cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj