Connect with us

FOTBAL

Daniel Sabou: “În proporţie de 99%, Sălajul va mai avea o echipă în Liga a III-a!”


Fie că reprezentanta Sălajului la baraj va fi Sportul Şimleu sau Rapid Jibou, preşedintele AJF Sălaj este optimist şi crede că din noul sezon judeţul nostru va avea două echipe de fotbal în al treilea eşalon


Tragerea la sorţi a turneelor de promovare în Liga a III-a a fost cu multă şansă pentru echipa ce va deveni campioana Sălajului.

Deşi în urne erau echipe mult mai bine cotate, până la urmă, Sălajul a evitat dueluri cu reprezentantele judeţelor Bihor, Cluj şi Satu Mare şi va întâlni cei mai accesibili adversari.

Este vorba de campioanele din Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, în faţa cărora şansele de promovare sunt mult mai mari.

Preşedintele AJF Sălaj are mare încredere că echipa ce va câştiga finala dintre Sportul Şimleu şi Rapid Jibou va reuşi să şi promoveze în Liga a III-a.

“Sunt optimist şi cred că 99%, Sălajul va mai avea o echipă în Liga a III-a. Şansele sunt foarte mari şi trebuie profitat fiindcă a fost o tragere la sorţi foarte bună pentru noi. Echipa care va reprezenta judeţul la acest baraj sper să aibă o prestaţie cât mai bună şi să reuşească promovarea”, ne-a declarat Daniel Sabou, preşedintele AJF Sălaj.

 

Amănunte pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 15 iulie. 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL