Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău transferă un fundaș cu experiență!


Gruparea zălăuană a bifat a patra achiziție din această vară și a ajuns la o înțelegere cu fundașul Alin Mutu. Fotbalistul a mai jucat la Zalău în urmă cu 5 ani, dar în cariera sa a mai trecut pe la ”U” Cluj, Luceafărul Oradea, Foresta Suceava, Aerostar Bacău și Dunărea Călărași


Trei achiziții a reușit SCM Zalău până la reunirea lotului, iar sub Meseș au venit Mihai Onicaș, Mihai Petra și tânărul Mihai Forna. Lotul echipei zălăuane cu care va participa în sezonul 2020 – 2021 mai are însă nevoie de întăriri, iar la acest aspect lucrează în aceste zile conducerea.

În cursul zilei de luni, SCM Zalău a bătut palma cu un alt jucător experimentat: fundașul Alin Mutu.

Ajuns la 25 de ani, Mutu a mai jucat sub Meseș, în urmă cu cinci ani, în ”era” FC Zalău, dar de atunci a mai bifat echipe importante din liga secundă.

Fotbalistul a mai trecut pe la ”U” Cluj, Luceafărul Oradea, Foresta Suceava, Aerostar Bacău și Dunărea Călărași și a strâns peste 80 de meciuri în Liga a II-a.

Alin Mutu a mai fost dorit de SCM Zalău și în iarnă, dar atunci transferul nu s-a mai realizat.

Fotbalistul a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani și s-a declarat încântat de alegerea făcută.

”Mă bucur că am ajuns la o întelegere cu cei de la SCM Zalău. Am mai evoluat la Zalău în urmă cu 5 ani și m-am simțit foarte bine.Scm Zalău este un club cu o stabilitate financiară bună, cu un proiect frumos și vom face tot posibilul să îndeplinim obiectivele propuse. Am ales sa vin la Zalău deoarce am fost dorit de mai multă vreme de cei din conducere și am ales să fiu cât mai aproape de casă pentru familia mea”, a spus Alin Mutu.

 

Mai multe amănunte, în ediția tipărită a ziarului de miercuri, 15 iulie

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL